Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van akkor, ha lepényelégtel...

Mi van akkor, ha lepényelégtelenség miatt megindítják a szülést, de a baba feje még nem ékelődött be?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mi történik? Ez nem baj? Vagy ilyenkor azonnal császár?
2011. máj. 8. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem baj. Majd vajudas kozben beekelodik. Az osszehuzodasok folyamatosan toljak lefele kozben a babat.

Nekem nem inditott szules volt a masodi, magatol indult be a terhesseg vegen, megsem volt beekelodve a babam feje. Nem sokaig vajudtam, csak ket orat, az elso masfel orat fekve kellett toltenem, mert azt mondta a doki, hogy csak akkor allhatok fel, ha beekelodott a feje.

2011. máj. 8. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár nekem nem indították, magától indult be a szülés, de nem volt beékelődve a feje. Nekem azt mondták, hogy a fájások ezt is segítik. Így is lett, a végére rendesen beékelődött. Sztem ha indítják oxitocinnal akkor is így van, mert fájásokat, azaz méhösszehúzódáokat okoz.

2011. máj. 8. 22:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet nekem is megindítják 35 hetesen a szülést,sajnos a lepény egy része elöregedett! Még nem tudom mi vár ránk, a baba elég kicsi, 1700g, úgyhogy gondolom próbálják majd a természetes szülést! Még legalább 2 hetünk van, remélem addig hízik egy kicsit! :( Igencsak el vagyok keseredve! Fejvégű a babánk,de de még nekem se ékelődött be. Minden jót Neked!
2011. máj. 9. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!