Hajnali 3óta 20-25perces "fájásaim vannak, nyákdugó jön, biztatnátok, h. ma meg lesz a kicsi?
Nekem juni 11.én hajnalba 21 perces volt és még hajnalba mentem a szülöszobára mert folyt a magzatviz. De a vége császár lett 9:12kor felsirt a kislányom. Igaz 5 órát hagytak szenvedni (vajúdás). Még jó hogy páromat felhivtam jöjjön be.
Ha nem ma de holnap kezedben lesz a picid.
Könnyü szülést sok boldogságot/egészséget
Nekem 3 nappal előtte távozott a nyákdugó (egy szerdai napon), aztán szombatra virradó éjjel ismétlődő görcsöket éreztem, számolni kezdtem az időt köztük, 10 percesként kezdődtek, 5 percesnél indultunk a kórházba hajnali fél 2-kor. Szombaton 12:38-kor megszületett a fiam.:)
Lehet, hogy ma már "találkoztok".:) Sok erőt hozzá és jó egészséget nektek!
26/N
Sajnos nem lehet tudni, mikor jön ki a baba.
A fiamnál csütörtök délután fél 6-kor ment el a magzatvizem, fájásom is volt szépen és csak szombat hajnali 3/4 1-kor szültem meg. Hagytak szenvedni :(
A lányomnál este 1/2 11-kor ment el a vizem, és reggek 1/2 7-re megszültem :)
változó, de remélem, ma meglesz a babád :) Drukkolunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!