Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitt tett a ferjed mikor...

Mitt tett a ferjed mikor beindult a szules?

Figyelt kérdés

En 2 es fel eve szultem de azota sem talalkoztam senkivel akinek olyan boszme lett volna a ferje mint az enyem mikor beindult a szules..pedig mindenkit megkerdezek.

a sztorim: este 7 kor a szupermarketbe elso fajas..megneztem az orat..20 perc mulva kovetkezo..20 perc mulva meg egy..na mondom ma szulok..lehurrog hogy azert faj mert nem maradtam egesznap 3 percig a seggemen..meg van 2 het tuti nem szulok. A fajasok surusodtek. Este 10kor mar 5 percesek jottek..mondom neki menni kene szulni. Erre hatat fordit nekem hogy aludjak mar(5 perces fajasokkal) o bealudt..hajnal 2 re lettek 3 percesek akkor bementem es kivagtam az agybol..erre besertodott hogy tok feleslegesen megyunk be k8 fognak rohogni..meg mindig arrol dumal hogy aludjak. Fel orat nezte meg a plafont es durrogott hoguy most fel kell kelnie..utanna mondtam 2 perce van vagy felkel vagy hivom a mentot. Nagy hisztizve bevitt a korhazba es meg a dokinak is meg akarta magyarazni hogy en csak faradt vagyok..hat lesapadt mikor mondta a doki hogy nem faradt vagyok hanem vajudok.

szules utan megkerdeztem mi az isten volt ez az akcio..erre bevallotta hogy mivel volt meg 2 het papiron o nem birta tudomadul venni hogy ez mar az meg hogy arra szamitott amit a filmekben latni hogy mindemt beterit a magzatviz es a szulo no eltorzult arccal ordit a fajdslomtol.. visszagondolva jokat nevetek a boszmesegen de akkor es ott agyon tudtam volna utni:)

Valakinek valami hadonlo vicces sztorija parjaval kapcsolatban volt?

2013. aug. 1. 22:48
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
24%
szia nálonk fájásokkal kezdödött,mondtam neki ma meglesz a baba ,erre ö annyit mondott,nem szülhetek még hisz az elsönél elfolyt a viz,most meg nem,várjam meg mig elfojik a magzatviz,mondtam neki,hogy nem minden terhesség egyforma, már mikor görnyedtem a fájdalomtol,kiment az utra fel alá járkált ,nem tudta mit csináljon,én hivtam a mentöt ö meg elment a haverjaival megünnepelni,hogy szülök jobban parázott mint én :-)
2013. aug. 2. 08:22
 12/41 anonim ***** válasza:
84%

terminustúllépésem volt, a kiírt időpont után 4 nappal indult magától a szülés.

10 percenként éreztem erősebb menis görcsöket. nem hittem el, hogy tényleg szülök. a barátnőmmel beszélgettem, és ő mondta, hogy ez már tuti az. mikor már vagy 2 órája jöttek a 10 percesek, szóltam páromnak, hogy szülni fogok, és jó lenne indulni. -igaz, hogy még nem 5 percesek voltak, de mivel túlhordtam a babát szerettem volna inkább szem előtt lenni a kórházban. szóval szépen felöltöztem, indulásra készen álltam, drága párom meg még mindig az ágyban heverészett... (éjfél körül lehetett kb). megkérdeztem, hogy mi van, nem megyünk? első körben azt mondta, azt hitte, hogy csak viccelek, aztán közölte, hogy ő azért még megnézné a family guy végét... még szerencse, hogy nem kellett rohanni :D

végül másnap 10:28kor sürgősségi császárral született meg a kislányunk.

2013. aug. 2. 10:31
 13/41 anonim ***** válasza:
46%
Itt vagyok. 7-es voltam.
2013. aug. 2. 17:40
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
igen 7es de azt irtad a kommentedben hogy vajudás alatt eltüntél,azért kérdeztem hogy vova tüntél el? :)
2013. aug. 2. 21:32
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez felre ertheto volt :D amugy en is kivancsi lennek hol voptal vajudas alatt 7es! :)
2013. aug. 2. 21:55
 16/41 anonim ***** válasza:
89%
Na, az én férjem se, volt semmi. A 20 perces fájásokra úgy reagált, hogy gyorsan még ejtsük meg a nagybevásárlást, mert egyedül nem tud megvenni semmit, meg szerinte jót tesz egy kis séta szülés előtt, ezek úgyis csak jósló fájások, meg úgyis szeretek vásárolni, legalább nem fáj annyira. Elmentünk a Tes.oba, első 5 perces fájásom: pékáruknál, 2. tésztáknál, 3. üdítős részleg. Itt hitte el, hogy tényleg szülni fogok ma. Gyorsan fizettünk, ekkor már 4 perces fájásaim voltak (ilyen gyorsan dolgozó pénztárost azóta sem láttam), mindent bedobáltunk a kocsiba, hazamentünk, férjem felhordott mindent és mentünk a kórházba (3 perces fájásokkal). Ez volt fél 3-kor, 5 percre lakunk a kórháztól. Este 10.25-re meg is lett a kislányom. Most 2 éves, imád vásárolni! :-)
2013. aug. 2. 22:55
 17/41 anonim ***** válasza:
63%
Én egy hónappal a szülés előtt már mondtam a páromnak, hogy ha rám jönnek a fájások, akkor hívjon taxit és akkor azzal bemegyünk. Egy csomó taxi számot elmondtam neki, hogy valamelyiket csak megjegyzi. Hajnalban indult a szülés. Lezuhanyoztam és mondtam neki, hogy akkor készüljön Ő is mert ma szülünk. Felöltözünk Ő már ajtóban topog. Akkor tényleg mint a filmekben a táskám sehol. Még én kérdeztem, hogy azt én vigyem? Akkor észbe kapott. Majd kérdem Tőle, hogy akkor taxit hívott? Nem majd ha lemegyünk. Lemegyünk na még akkor sem hív senkit. Akkor megint megkérdeztem, hogy akkor lesz valami. Hát közölte, hogy Ő annyira ideges, hogy egy telefonszámot sem tud :). Jó akkor még a fájások közepette én keresgéltem a telószámot. Majd mikor a taxis odaér nekem kellett bemásznom a belső székre mert Ő azt sem tudta mi van. :) Hát elég vicces volt amit ott leművelt és csak annyit mondott, hogy azért ilyen mert nagyon ideges. Persze mikor mondtam, hogy én is ideges vagyok akkor közölte, hogy én nem lehetek, mert én tudom, hogy mi történik :)
2013. aug. 16. 09:11
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Mi már háromszor szültünk és a férjem mindig toppon volt, pedig nagyon különböző volt mindhárom.

Az első volt a leglassabb. Bár az meg ijesztően indult, mert reggel 7-kor felkeltünk, én köhögtem egyet és kisebb vértócsa lett alattam.

Nagyon megijedtünk, felhívtuk a szülésznőt, aki férjem távoli rokona. Azt mondta, hogy nyugi, ha akkora a mennyiség, mint egy menstruációs löket, akkor tágulási vérzés lesz csak, nem kell berohanni. Férjem legnagyobb dilemmája az volt, hogy bemenjen-e még dolgozni vagy sem, mert tanárként nem olyan egyszerű kimaradni. De én kértem, hogy ne hagyjon egyedül, így otthon maradt. És jó volt így, szükségem volt rá. A nap rendszertelen fájásokkal telt, megpróbáltunk este lefeküdni (szülésznőm mondta, hogy kéne pihenni), de este 11-kor belém hasított az első rendes fájás. A második után mondtam, hogy ebből már nem lesz alvás. 1-kor már két percesek voltak, (nálam mindig nagyon hamar besűrűsödik), férjem beszélt telefonon a szülésznővel is, én már nem tudtam volna telefonálgatni. Ügyesen bepakolt mindent a listáról a táskákba, engem kiszedett a fürdőkádból, felöltöztetett, addigra megjött a barátnőnk, aki bevitt autóval, mert nekünk még nem volt, és meg volt beszélve, hogy éjszaka ő az "ügyeletes". Hajnali 3/4 5-kor lett meg a baba, utána két óra megfigyelési időben velem volt, majd bekísért a szobába, mindent elrendezett és bement dolgozni, végigtartotta az óráit. :D Azt mondja azóta sem tudja, mit beszélt ott, mert alig volt magánál...

A második szülés hajnalban indult, ott az volt az izgalmas, hogy a nagyobb gyereket hogy tudjuk gyorsan lepasszolni anyósoméknak, de ő azonnal értesítette őket, jöttek is, anyós maradt a nagy lánnyal, após vitt minket a kórházba. Sajnos én még a kádban indulás előtt hiperventilláltam (túl sok oxigén, mert szaporán szedtem a levegőt), nagyon megijedtem, mert lebénultak átmenetileg a kezeim. MOndtam neki, hogy hozzon kalcium pezsgő tabit, hozott is azonnal, megitatott, szóval ő szuperül reagál az ilyen helyzetekben és azonnal segít, nem kezd maga is pánikolni. (Csak utólag mondja el, hogy mit érzett akkor) Ez a baba már délelőtt meglett. Csak napokkal később mondta el, hogy amikor haza ment, migrénes fejfájása volt és fél napig hányt szegénykém a kimerültségtől.

A harmadiknál sajnos túlhordás miatt bent feküdtem. MÁr ki volt tűzve az indítás időpontja, amikor egy váratlan pillanatban vasárnap délután 3 db 10 perces után elfolyt a vizem ott a kórházi ágyon (aludtam ugyanis, mert előző éjjel a jóslók nem hagytak pihenni). Hívtam telefonon, hogy induljon, mert szülünk! :) Ő épp valami Filmet nézett, a gyerekek anyóéknál voltak, így csak neki kellett bevágtatni, szerencsére, mert majdnem csak kitolásra ért be, úgy 5-10 perccel előtte. 1 óra 40 perc alatt megvolt az óriásbébink.

Itt tartunk, nekem csupa jó emlék az ő viselkedéséről, több babát egyelőre nem tervezünk, de szerintem hasonlóan pozitív lesz, ha mégis lesz folytatás. :)

Sajnálom KÉrdező, hogy ennyire nem volt partner, talán másodjára már hisz Neked majd.

Egyébként sokat számít, hogy a filmek meg hasonlók annyira torz képet adnak a szülésről, a férfiak meg nyilván csak annyit látnak.

Az én férjem biológus, szóval ő azért tudja mi történik, biztos ez is számított.

2013. aug. 16. 09:56
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

De tényleg 7-es!!!Hova tűntél???Ha nem tudom meg megőrülök!!! :-D

NA nekem a 2. szülésemnél volt a párom kicsit közönyös, és bosszús.Leírom miért.Az 1. babámat, éjszaka sikerült megszülni..akkor a párom több mint 24 órát volt fent, mert egész nap vajúdtam, ő reggel még dolgozott..munka után jött a kórházba.Egész nap toppon volt mellettem, és éjszaka is..mikor megszültem haza ment, de nem aludt hisz felesleges volt..szinte azonnal indult a munkahelyére, hogy kivegye a szülésem után járó szabikat.Mikor mind ezt elintézte már vagy 30 órája fent volt 1 huzamban.

Na a 2. szülésemnél is délután kezdődtek a fájások..csak ezúttal itthon voltam el velük..párom haza ért a munkából, és mondtam hogy ebből szerintem lesz valami..erre csak annyi volt a válasza, hogy ne éjszaka szüljek!!Mondom na persze..majd én döntöm el.Ekkor már 1 hét túlhordásban voltam egyébként.Este lefekvésnél már gyenge 5 perces fájásaim voltak..én nem bírtam aludni, de ő simán édesdeden elaludt, és elalvás előtt közölte hogy úgy sem szülök meg! Na fél 11 fele felkeltettem, hogy hívjon mentőt..én azt az arcot nem tudom nektek leírni..mondanám hogy bosszús volt, de inkább ingerült.11-re a kórházba voltunk, a sz.nő közölte hogy reggel 6-ig ebből nem lesz baba!Erre párom: "Na látod???" Vajúdásom közbe még be is aludt a széken mellettem.A történet lényege, hogy hajnali fél 4-re meg lett a fiam..a sz.nőnek is csak kerekedett a szeme, amikor már lehetett látni a kis hajas fejét a lábam között..úgy ugrott oda.A párom most 5-re elment dolgozni..csak azután vette ki a szabit mikor haza mentünk a kicsivel.Mondanom se kell, hogy olyan volt megint, mint az élőhalott!!! :-D és én is haragudtam rá akkor kicsit..szoktunk róla beszélni hogy miért volt ilyen.Erre mindig csak az a válasza, hogy hihetetlen hogy én csak éjszaka tudok szülni..miért nem lehet normális emberi időben megoldani ezt!!De persze röhögünk,mert csak viccel!

2013. aug. 16. 09:59
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem reggel ébredés után kezdődőtt eleinte csak gyenge fájásokkal.Pont NST-n mentem délre ami sokáig tartott, mert többet csináltak.Ekkor már kezdtem kiakadni.Erre azt mondták, hogy még menjek haza. Felhívtam a páromat aki a munkábol egyenesen jött elém és haza hozott. Itthon végig szenvedtem a délutánt ilyen 10-15 perces fájásokkal.Még elmentem zuhanyozni sőt hajat is mostam :) Párom végig kisért minden hova annyira féltett és kérdezte állandoan mikor indulunk.Ezzel idegesített kicsit. Este 7-kor mondtam hogy goo 4-5 perces fájásokkal. Sose fogom elfelejteni ahogy vezetett :D. Nézett maga elé mint egy rémult őzike :DD Annyira cuki volt. Mikor kiszáltunk és megfogtam a kezét hideg volt és izzadt. Mondtam is neki, hogy ő izgul akkor én mit szoljak??! este 10ora 10-re megszuletett a kislányunk apa közreműködésével. Ő vágta el a köldökzsinort. A végére egészen belejött.:)
2013. aug. 17. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!