Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Még mindig nem vagyok túl a...

Még mindig nem vagyok túl a császáron? (magyarázat lent)

Figyelt kérdés

volt már egy kérdésem kb 4 hónapja: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

még mindig nem tettem magam túl rajta, sőőt, egyre rosszabb lesz. egyszerűen nem tudom elfogadni. folyton ezen jár az eszem, nem tudom elengedni.

lassan ott tarok, hogy orvoshoz kell fordulnom ezzel. az a baj, hogy nem is nagyon "merek" beszélni róla senkinek, mert nem akarom őket untatni, hogy már megint előhozakodom vele...

tudnátok segíteni? szerintetek is fel kéne keresnem egy orvost? de kineziológust, vagy pszichológust?

2013. aug. 1. 17:26
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
egyébként még a páromnak sem beszélek róla, nem tudja senki, hogy emésztem magam emiatt...
2013. aug. 1. 17:28
 2/21 anonim ***** válasza:

A gyerekedet MEGSZÜLTED, csak császárral.

Ha gondolod, írj privátban, szivesen segítek.

2013. aug. 1. 17:29
 3/21 anonim ***** válasza:
Igen,ennyi idő alatt már túl kellett volna lendülnöd a csalódottságodon,jó ötlet szakember segítségét kérni!Olyat viszont ne mondj hogy nem tudtad megszülni!A te pocakodból jött ki a babád,és te viselted el,mind a vajúdást,mind a műtét minden félelmét fájdalmát!!!Mindjárt rendelheted a szülinapi tortát,és addigra szép emlékké kell hogy váljon! ;)pszichológust javaslok
2013. aug. 1. 17:35
 4/21 anonim ***** válasza:
54%
Hát, azért valljuk be, néha a természetes szülés is egy rémálom. Szülésnél szakadsz, vágnak, könyökölnek, vákuumoznak, fogóznak. A múltkor egy kérdésben az anyuka elkeseredetten írta, hogy a 4 éves gyermekén még mindig látszik a vákuum! Csúcsos maradt a feje. Szülés után nem bírsz ülni, vizelet/széklet tartási problémáid lehetnek, ha rosszul varrnak össze csúnya lesz, vadhús nő rajta, összeszűkülsz, vagy éppen kitágulsz, amin sokszor az intim torna sem segít. A gátseb érzékeny lesz, fáj még hónapokig, így szexelni sem tudsz, ami tönkreteszi a kapcsolatodat, házasságodat. Hát, én inkább a császárra szavazok, főleg ha az életeket ment.
2013. aug. 1. 17:41
 5/21 anonim ***** válasza:
72%
na látjátok, ez van akkor, mikor szidjátok a császárosokat... olyan is magára veszi, akinek nem kellene, és mivel gyenge a lelkivilága, ez lesz a vége...
2013. aug. 1. 17:47
 6/21 anonim ***** válasza:
Szia!Èn 4hete szûltem a lànyomat,ugyan ùgy jàrtam mint Te.Vajùdàs oxitocinnal 19òràn keresztûl,4ujjnyira kitàguktam,de onnan setovàbb,màr èreztem a kakilàsi ingert,tehàt annyira lent volt a babàm hogy nem lett volna sok hàtra a tolòfàjàsokig,de nem jött tovàbb,rajta volt a zsinòr a nyakàn ès a làbàn ezèrt csàszàr lett a vège.Àtèltem egy rendes szülès vajudàsi szakàt,úgy mint Te, csak pàr centivel feljebb bùjt ki :-) Kicsit èn is csalòdott voltam elôszôr,de àldom az orvistudomànyt hogy van ilyen lehetôsèg,ha nincs valòszìnû ban lett volna nàlam is ès nàlatok is.Tehàt hidd el semmivel se vagy kevesebb annàl aki termèszetesen szûlt,ès szerintem beszèld, vagy akàr sìrd ki magad,ha kell ordìts a semmibe egy nagyot,ezt nem szabad magadba tartani amit èrzel.A pàrod meg biztos meghallgat szàzszor is ha szeretném. :-)
2013. aug. 1. 18:02
 7/21 anonim ***** válasza:
3 vagyok. Egyébként én csak és kizárólag programozott császárral szülhettem,vajúdás nélkül.Előzetes nagy méh műtét miatt hegesedett vékonyodott a méh fal,nem biztos hogy bírta volna az összehúzódásokat és a kitolást.Egyetlen előnyöm hogy még a babavállalás előtt hat évvel tudtam,így érzelmileg lelkileg és fizikailag is volt időm,megemészteni,elfogadni,feldolgozni nem okozott gondot,sőt nagyon is boldog voltam hogy megmentették a méhem és ez az opció megmaradt nekem!Soha de soha nem tapasztalhatom meg a hüvelyi szülést....és?Ez a sorsom,így alakult elfogadtam és kész!A lényeg a két gyönyörű egészséges gyerekem!
2013. aug. 1. 18:15
 8/21 anonim ***** válasza:
Gondolj arra ha nem igy lett volna,lehet nem lehetnétek együtt,akár mindketten ott is maradhattatok volna.Fogd fel ugy hogy "megmentettek",nekem is hasonlo gondok miatt lett császár,és ezért örülök hogy nem pár száz évvel korábban élünk,mert akkor lehet az anya és gyerek is ottmarad.
2013. aug. 1. 19:19
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok, annyira nem érdekel a pontozás de kíváncsi vagyok, hogy mi lepontozni való volt a válaszomban? Minden szó igaz, és mindegyik megtörténhet!
2013. aug. 1. 19:23
 10/21 anonim ***** válasza:
Jaj az a csodálatos élmény, ami abból is fakad, hogy megszűnik a fájdalom. Ne legyél emiatt rosszul, ott van a babád, nem maradtál ki semmiből, a lényeg a végeredmény. Ha gondolod beszélj erről a pároddal, anyukáddal, barátnőddel.
2013. aug. 1. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!