3. császáron átesett anyukák?
Köszi azért hogy írtál!
Igen,nekem már a 3. császárom lesz,eddig két külön vágásom van...vajon most vágnak rajtam egy harmadikat?
Kedves utólsó!
26 éves vagyok,és így a dokim nem akar elkötni.Amúgy is azt mondta,akár még 2x is császározhatnának,persze kell egy bizonyos idő azért,hogy biztonságban legyünk.A védőnőm meg anyós--->/vajon miért is?/ :D ezt nem pártolják!
Megbeszéltük a férjemmel,Ő sem szeretné ha sterilizálnának...ki tudja mit hoz még a jövő???!!!!
10 év múlva is még csak 36 leszek.Mások ilyen idősen szülik az elsőt,nah lehet én meg majd akkor a 4-et. :)
Szia.
Nekem nyáron lesz a 3.császárom. Az első kettő azonos helyen van:) nekem a 2.kin keserves volt,tele problémával,3 hónapos gyógyulással... szerintem ez is ugyanott lesz vágásügyileg...bocsi,hogy a 3. műtétről még nem tudtam nyilatkozni:)
Kedves utolsó! Akkor nagy kalappal Neked is! :)
Szóval neked is ugyan ott vágták mind a 2x. Hogy engem miért kellett így össze szabdalni?? :S
A kolléganőm lánya is három császáron esett át, a harmadiknál a kiírt időpont előtt két héttel volt dokinál és akkor vették észre, hogy a heg nagyon elvékonyodott (ne kérdezd hogy és hol nézték) de sos-ben megcsászározták, mondták, hogy a fájások természetes megindulásával kiszakadt volna a heg belül és bele is halt volna.
De drukkolok, hogy minden jól menjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!