Normális, h még 19 évesen is azt gondolom, h a szülés, a szoptatás undorító és én soha nem akarok ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
Meghogy nem akarom "elrontani" vele a saját testem?Mert utána már más lesz az ember teste nem?? Azt mondjuk nem annyira tudom,h miben és mennyire,de megváltozik szerintem.Meghogy egy gyerek nem ér meg ekkora szenvedést?2009. okt. 24. 11:46
61/67 anonim válasza:
Én rettenetesen undorodtam a szoptatástól és nem is csináltam. A természetes szülést se vállaltam így programozott császár lett. 1 napig szenvedtem. Azóta eltelt 4 hónap a hasam csík mentes és majdnem lapos. A szexel nem volt gond. 5 kilós kisfiú lett. Így is lehet csinálni, nem bántam meg és ez a lényeg. Viszonylag hamar találtunk olyan dokit aki elvállal.
62/67 anonim válasza:
Szia hát!Azért azt nem mondanám hogya személyiség fejlődésed rekedt meg de ez elég durva ahogy itt leritad már csak azért mert szerintem de ez egyéni vélemény a szülés egy csodálatos doldog amikor meghallod először a kisbabád hangját és ugy csupaszul magzatmázosan a mellkasodra teszik és már nem sir annyira boldog vagy hogy az hihetetlenén még el is sirtam magam örömömben!A szoptatás az meg eggy kész élmény meghtt kapcsolatot teremt köztetek!Nagyon sokan nem is akarnak szoptatni annak ellenére hogy van tejük és milyen sokan szoptatnnak akiknek pedig nincsen!Ezt szerintem idők multán majd jót nevetsz ezen a kérdéseden mert ez meg fog változni az anyai ösztön majd elő tör belőled ha aszived alatt fogod hordani a csemetédet!Én 18 voltam amikor világra hoztam a szerelmünk gyümölcsét eggy édes kis haspok karpekot aki a világot jelenti nekem és a páromnak!Most 28-án lessz hat hónapos,én pedig 29-én 19!És hidd el ez nem szenvedés!
63/67 anonim válasza:
És még az előző hozzászolonak annyit mondanék én 21:20-as vagyok!Hogy nekem eggy darab csik nincs sem a mellemen sem a fenekemen a hasam az már a szülőszobán ugyanolyan volt mint elötte 48kg-val lettem terhes 57-el szültem másnap reggel szülés után megmérckedtem és 58kg voltam!És hat hós a kisfiam és még mindig szoptatom természetes uton jött a világra és Nekem jó volt a természetes uton való szülés!
64/67 anonim válasza:
Hát vicc,ami itt folyik!én se itélem el azokat,akik 18!évesen nem akarnak gyereket.én már 16 évesen is szültem volna,de minek.25 voltam,mikor az elsőt szültem,ma jön elvileg világra a második,és 33 éves vok!elsőt 20 hóig szoptattam,bevallom,a páromnak azota se engedem nagyon,hogy "cicizzen" mert irritál.félek is,mi lesz a másik babánál.a kérdezőnek csak az utolsó mondatára reagálnék,hogy nem nagyobb szenvedés gyereket szülni,mint vki autóbalesetet szenved,és hónapokig szenved!!!!te csak pár órát.a másik,ha örökbefogadsz,ugyan ugy szenvedsz,mert ugyan azt meg kell tenni érte,mint a sajátoddal.de,őszinte leszek,a mai világban,igy 33 évesen,(hogy igy alakult az életem semmin nem változtatnék!!!)azt mondom,igazuk van a mai szingliknek,igen is élvezzék az életet,ha még nem érzik azt,hogy anyák legyenek.most éljék ki magukat,ne akkor akarjanak élni,amikor ott a gyerek,és esetleg eldobja magától,20 évesen.belegondolva nem tudom mit tennék,ha ma lennék 20 éves,ill.mit vállalnék,de nekem most igy jó.ja,és önzőség!én fiam 7 éves,első szex után összejött.önző voltam,mert akartam,párom nem igen.azóta is együtt vagyunk,jön a hugi,aki már tervezett volt.de én asszem önzőségből is szülök,mert ugye az ember a maga szórakoztatására szüli a gyereket.szerintem.És 19 évesen legyél szép,jó,okos,élvezd az életet,ha nem vagy karrierista,ugyis megunod,és azért még ne szülj,hogy eldobd.VAGY:-menj bölcsibe dolgozni,és lehet megváltozik minden.Szép életet!
65/67 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Amúgy nem dobnám el,mondom a gyerekeket szeretem,meg minden,a szüléssel van bajom.Hülye lennék eldobni,ha má egyszer megszültem:D Nem vagy karrierista,meg bulizós se,hogy annyira akadályozna egy gyerek,dehát azért tényleg nem akarok ennyi idősen szülni:)Csak majd később,dehát lehet nem fogok
2009. okt. 26. 10:34
66/67 anonim válasza:
No kérdező, változott a véleményed? (Az enyém nem. :) )
67/67 anonim válasza:
Az első pár hozzászóló volt csak értelmes... Igen, normális bármit bárhogy is érzek!!! Ha te valamit undorítónak tartasz, akkor itt a sok momzilla hiába mondja, hogy nem undorító. A te életed, azt csinálsz vele amit TE akarsz. Nem azt amit a férjed, a szüleid, a kormány, stb.
Jó szórakozást ehhez a szabad élethez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!