Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, h még 19 évesen is...

Normális, h még 19 évesen is azt gondolom, h a szülés, a szoptatás undorító és én soha nem akarok ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Meghogy nem akarom "elrontani" vele a saját testem?Mert utána már más lesz az ember teste nem?? Azt mondjuk nem annyira tudom,h miben és mennyire,de megváltozik szerintem.Meghogy egy gyerek nem ér meg ekkora szenvedést?
2009. okt. 24. 11:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Egyébként nem egy ismerősöm van,akik nem magyar kisgyereket fogadtak örökbe,mégcsak nem is csecsemő korukban,én tündér aranyos kislányok,imádják őket az örökbefogadó szüleik,tehát én ettől nem "riadok vissza".Arról,h nincs jogom megfosztani egy férfit a saját gyerektől,neki meg nincs joga nekem szenvedést okozni csak azért,h neki saját gyereke lehessen.Ilyesmibe hímnemű embernek nincs beleszólása,mert ők nem nekik kell megszülni,úgy én is marha könnyen mondanám,h nekem saját baba kell.Erről ennyit.
2009. okt. 24. 13:08
 12/67 anonim ***** válasza:

Szia! Én még kb 23 évesen is hasonlóan gondolkodtam a szülésről, a szoptatástól pedig kb fél éve is "rosszul voltam". Pedig akkor már a pocakomban volt a lányom. A szüléstől való viszolygásom tavaly múlt el, amikor rádöbbentem, hogy "na most aztán gyereket akarok". A szoptatással kapcsolatban pedig akkor változott meg a véleményem, amikor a szülés után először cicire rakták a picurt. Na nem mondom, hogy azóta ez a kedvenc elfoglaltságom, de a legjobbat akarom a lányomnak, és ez ebben a korban az anyatej. Szóval még bőven van időd, hogy megváltozzon a véleményed. Én vagyok az élő példa, pedig ilyen koromban még a terhes nőkre sem tudtam ránézni...

3 hetes baba anyukája (aki 27 éves)

2009. okt. 24. 13:09
 13/67 A kérdező kommentje:
Jahh meg pont a csípő lesz szélesebb?:S Így is olyan széles,h ha ennél szélesebb lenne,ki se mennék az utcára.És még csíkok is?:S Így is nagyon ronda testem van,ha meg még szülnék is,akkor feldolgozhatatlanul csúnya lennék
2009. okt. 24. 13:12
 14/67 A kérdező kommentje:
Na oké,akkor megnyugodtam :) Lehet eljön még az idő,amikor majd szülni támad kedvem :D
2009. okt. 24. 13:50
 15/67 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor sincs gáz, ha nem akarsz majd szülni. Erősen függ ám a férfitól is, aki mellett a nő kiköt!

Attól, hogy önzőnek tűnő módon félted a tested a terhességtől, még lehetsz jó anyukája egy-két elhagyott gyereknek! És valóban: nagyon jót teszel majd vele, ha így alakul.

Ne foglalkozz más véleményével, a jövendő pároddal legyetek egy véleményen, más nem számít :)

2009. okt. 24. 13:58
 16/67 anonim ***** válasza:
100%

Én megtaláltam életem párját, mégse akarok neki szülni egy darab gyereket se, szóval ez egyén függő.

Ha érzel rá késztetést majd, akkor hajrá, addig nincs értelme szülnöd, amíg nem akarsz, senkinek nem lenne jó.

2009. okt. 24. 14:03
 17/67 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem teljesen normális. Ha kötelező lenne gyereket szülni akkor nem lenne értelmünk csak ösztön ami mindenkit kényszerít rá. Mindenki azt monjda, hogy majd megváltozol 20-25-30-35 éves. Aztán ha nem akkor jön az hogy szemét, önző, lelketlen, érzelmi nulla vagy aki sosem tudja meg hogy mi az igazi boldogság. Sajnos tapasztaltam, mert én sem akarok gyereket, mondjuk nem azért amiért te hanem azért mert semmi jót nem látok benne, nem szeretem a gyerekeket ja meg a szülést és a szoptatást sem tartom olyan jó dolognak de az csak mellékes, és az alakomat sem féltem. De nem és kész. Ha a párom akar akkor menjen, természetesen joga van a saját gyermekhez. Úgyis olyan partnert keresek mindig akinek hasonló a gondolkodásmódja. És boldog vagyok, tudom mi az életem értelme (IGEN nem csak a gyerek lehet az)

Szóval teljesen normális vagyb akkor is ha később sem akarsz gyereket. Csak erősítsd meg magad, mert sokan akik nem bírnak másokat elfogadni, bántani fognak meg utálkozni... :( Amit még mindig nem értek, de hát magukat minősítik. Most is csak azért válaszolnak kedvesen mert még van lehetőséged meggondolni és ha nem akkor örökbe fogadsz. De ha azt írtad volna hogy soha nem akarsz gyereket, kivan zárva, stb, akkor mindjárt neked esett volna mindenki... :( De hát ez van, mi okosabbak vagyunk, nem bántjuk azt aki máshogy gondolkozik mint mi (tehát akar gyereket). Sokak szerint önző dolog hogy a tested félted, de szerintem gyereket szülni is ugyanolyan önző.

2009. okt. 24. 14:15
 18/67 anonim ***** válasza:
51%
14:15 szívemből szóltál. :))
2009. okt. 24. 14:17
 19/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezeket a válaszokat is :) Végre egy másfajta gondolkodásmódú válaszoló is írt,ez megnyugtató,h nem mindenki ilyen jajaszülésalegnagyobb boldogság stb stb elvét vallja :) Amúgy nekem meg az a fő bajom,h Én szenvedek meg vele -a szüléssel- és a férjemé is lenne a gyerek.Igen írígy vagyok,de én nem fogok más emberek miatt szenvedni :S Hülye dolog,de így van.Én viszont gyereket szeretnék,oda vagyok a kisgyerekekért,meg általában ők is értem,nagyon jó érzékem van hozzájuk,meg minden,szóval én biztos örökbe fogadok majd 1-2 gyereket.Még ha nem magyar,akkoris.
2009. okt. 24. 14:33
 20/67 anonim ***** válasza:
19%

Szia!

Írtam Neked 21 éves vagyok 20 hetes babás...

A 14:15 ösnek üzenném hogy aki Neki esik másnak cinikusan, hátulról, szemét módon az Te vagy és sajnálom hogy anyukád nem így gondolkozott mint Te. És elment Téged megszülni...! Lehet lepontozni!!! Ahhoz ért mindenki!!! Nem befolyásolni akarjuk senki nem tudja. Ő dönt és Te és a Többi olyan lány aki úgy gondolkozik mint Te vagy Ti. Nem értek egyet az örökbe fogadással azért nem is válaszoltam rá! Te hány éves vagy külömben? Neked meg kedves kérdező! Igen sajnos a férfié is lesz a gyerek és egy 3-4 évig amíg Te otthon vagy vele Ő szenved, stresszel hogy mindent megteremtsen a gyermekének és az Anyjának is hogy otthon nyugodtan növessze a valagát és nevelje a gyereküket. Nem isteníteni akarok de Tőlük ez nagyobb erőfeszítés (leginkább lelki) mint Tőled egy nap szenvedés (testi ami elmúlik és 2 óra múlva akár szaladgálsz is)... De ha ez a variáció nem tetszik pesten és kecskeméten van gyüjtő állomás veszel ott egy adag mirelit spermát fizetsz pár ezer forintot és meg van oldva. Nincs akihez tartozna. Ő akkor csak a Tiéd... De az ilyen nők azok akik késöbb nem bírják elengedni a gyereküket mert az csak az övék és senki másé. Ha megismerkedik egy fiúval lánnyal az a legnagyobb ellenség lesz mert elveszi azt ami a Tiéd!!!! Ti már inkább lázítani akartok és nem vagyok már lassan biztos benne hogy csak jó dolgotokban nem tudjátok mire verni a seggetek. Most 19 évesen gondolhatsz amit akarsz van aki késöbb Nő fel lehet megváltozol de az is hogy Te ilyen maradsz. Te tudod de ha gyereket szeretnél inkább a saját véred legyen. Akit érzel megmozdulni és csak ülsz és gondolkozol hogy ez most mi volt... És amikor legközelebb érzed ez lesz a legjobb amit eddig tapasztaltál... De Én már inkább nem mondok semmit csak kérek! Nullára pontozzatok le! Mert csak ehhez ért mindenki (tisztelet a kivételnek)!!! Én még sosem nulláztam le senkit az előző kommentelőt sem. De Ő megérdemelné.

2009. okt. 24. 14:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!