Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, h még 19 évesen is...

Normális, h még 19 évesen is azt gondolom, h a szülés, a szoptatás undorító és én soha nem akarok ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Meghogy nem akarom "elrontani" vele a saját testem?Mert utána már más lesz az ember teste nem?? Azt mondjuk nem annyira tudom,h miben és mennyire,de megváltozik szerintem.Meghogy egy gyerek nem ér meg ekkora szenvedést?
2009. okt. 24. 11:46
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 A kérdező kommentje:
Megh én inkább örökbe fogok fogadni (mert gyereket azért szeretnék) de 7 éves koromban is ugyanezt mondtam,ennyire megrekedt volna a személyiségfejlődésem?:S
2009. okt. 24. 11:48
 2/67 anonim ***** válasza:
37%
még nem fejlődött ki az anyai ösztönöd, ne aggódj ezen. Ha találsz egy olyan párt, akivel genetikailag összeilletek, az agyad hirtelen másképp fog működni. Ha pedig nem, nyugodtan fogadj örökbe, egy kisgyerek életét szebbé teszed.
2009. okt. 24. 11:53
 3/67 anonim ***** válasza:
100%

Normális persze, én is így vagyok vele.

Ha később más lesz, akkor jöhet, ha nem, akkor se lesz semmi baj, mindenki más.

Azért meg ne szülj, mert mások beléd sulykolják, neked se lenne jó, meg a gyereknek se.

2009. okt. 24. 11:55
 4/67 A kérdező kommentje:
Hát igen,ez a jó az örökbefogadásban,h mki jól jár vele,mkit megkímél egy szenvedéstől!És mégis rossz szemmel nézné a család...
2009. okt. 24. 11:55
 5/67 anonim ***** válasza:
Másokkal ne törődj, ez a TE életed, azt csinálsz vele, amit akarsz!
2009. okt. 24. 11:57
 6/67 anonim ***** válasza:
38%

19 évesen még én sem tudtam volna elképzelni, hogy valaha gyereket fogok szülni. Most a másodikkal vagyok 22 hetes terhes. Pedig az első szülésem iszonyat nehéz volt, nem is hittem, hogy túlélem. Viszont sose tudnám végignézni, hogy valaki szül. Még tévében sem, nemhogy élőben. A szoptatástól is idegenkedtem, amíg meg nem született a lányom, aki aztán tovább, mint 2 éves koráig cicizett. Nem tartottam előtte sem undorítónak, csak valahogy úgy éreztem rettentő távol áll tőlem a dolog... és mégsem. :-) Ha örökbe fogadsz, nem biztos, hogy olyan önzetlenül tudod szeretni, mint a sajátodat. (Én legalábbis nem tudnám) A saját gyerek valahogy minden szenvedést feledtet, és szenvedés a másikkal is lenne, csak nem akkor, amikor megszületik.

Az örökbefogadásról még annyit, hogy ismerősöm csecsemőotthonban dolgozik és azt mondta, mostmár egyetlen egy fehér bőrű gyerek sincs az otthonban, pedig pár éve még volt...

2009. okt. 24. 11:58
 7/67 anonim ***** válasza:

Szia!

19 évesen elakartam magam köttetni mert undorom volt a gyerekektől. De nem a gyerekektől hanem nem volt megfelelő társam erre. Jött az életembe valaki aki megváltoztatott bennem mindent. Te is amikormegismered azt aki nélkül nem tudsz élni sok sok Babát szeretnél majd szülni neki. Én 21 vagyok 20 hetes terhes.

2009. okt. 24. 12:06
 8/67 anonim ***** válasza:
Szia előzö vagyok most olvastam elaz elöttem levő válaszokat akkor én is végig írom. 56 kiló voltam 16-18 évesen párommal próbálkoztunk (őt kb 75-80 kilóval ismertem meg magasságomhoz a 70-75 volt jó) nem jött baba kiderült gond van nálam. 104 kilóval lettem terhes (most vagyok 108) hormon kezelés után. rohadtul nem bánom nem változik a tested nem torzulsz el általában ezt csak a kövér nők mondják hogy szülés után torzultak ha vége a szoptatásnak tudom hogy nem állok meg addig míg 70 kiló minimum nem leszek. Nem változik semmi a tested most is alakul és folyamatosan míg élsz a csípőd talán szélesebb lesz 1 számmal de ez nem a világ vége! Megér minden szenvedést Nekem visszavágott amit mondtam nem volt peteérésem. Ettől nagyobb bünti nincs amikor a "nőiességed" legnagyobb legszebb részétől foszt meg a természet
2009. okt. 24. 12:14
 9/67 anonim ***** válasza:

Az ok, hogy te így gondolod, érzel, jogod van hozzá.

De azért ez az örökbefogadás dolog nem olyan egyszerű, mint kimondani, vagy így határozni. Mi lesz, ha a párod saját gyereket akar? Főleg, ha mind a ketten egészségesek vagytok. Nincs jogod megfosztani tőle a saját gyermeket.

Örökbe fogadni sokkal nehezebb és körülményesebb. Vállalnád, hogy más valaki gyerekét bevedd a családodba, otthont teremts neki stb. Nem biztos, hogy újszülöttet vagy csecsemőt fogadhatsz örökbe. Nagyobb gyerekkel meg több a probléma, már eleve hordoz egy lelki terhet, amit neked is kezelni kell. Ha fel is kerülsz egy örökbefogadó listára, valószínűleg az utolsó leszel, azok is sokszor éveket várnak, akik betegség miatt nem szülhetnek. És persze, itt is megjelenik a kereslet-kínálat, a legtöbben egészséges, fehér bőrű, "magyar" babát akarnak, az "könnyebben" jut gyerekhez, aki bevállalja a beteg, fejlődési rendellenességgel született gyermeket.

Szerintem még gondold át, hogy valóban mit akarsz, ha megtalálod azt a férfit, akivel családot szeretnél alapítani, lehet, hogy megváltozik a véleményed. :)

2009. okt. 24. 12:14
 10/67 anonim ***** válasza:

Szia!

Az ha a hasad csíkos lesz vagy a feneked igazából nem számít! Ez jobb dolog attól. Ugyis változol ha meg nem akkor mindenki úgy csinálja az életét ahogy neki jó!!!!

2009. okt. 24. 12:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!