Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, h még 19 évesen is...

Normális, h még 19 évesen is azt gondolom, h a szülés, a szoptatás undorító és én soha nem akarok ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Meghogy nem akarom "elrontani" vele a saját testem?Mert utána már más lesz az ember teste nem?? Azt mondjuk nem annyira tudom,h miben és mennyire,de megváltozik szerintem.Meghogy egy gyerek nem ér meg ekkora szenvedést?
2009. okt. 24. 11:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
16%
tökéletesen egyetértek az előttem szólóval.hát kérdező szerintem édesanyád is jobban tette volna ha az örökbefogadást választja helyetted.remélem te soha nem fogsz gyereket szülni,mert meg sem érdemelnéd.félted a tested,ami szerinted már így sem szép?hát akkor meg?mit féltesz rajta?meg nem akarsz szenvedni más miatt?basszus a saját gyerekedért,a véredért szenvednél te nyomorult.lehet lepontozni.
2009. okt. 24. 14:59
 22/67 anonim ***** válasza:
100%
14.15 vagyok. Monja már meg valaki hogy mi rosszat írtam?? Nem akarok gyereket és ezért mindenki akinek van, beszól és bánt! Pedig én sosem piszkáltam senkit vele... CSAK A TAPASZTALATAIM ÍRTAM LE! Normális hangnemben. Érdekes módon másokat nem bántott a hozzászólásom csak téged, aki terhes vagy. Miért is? Mindenki azt csinál amit szeretne. Nekem semmi bajom veled, te viszont beszólsz nekem, amivel ha nemv ennéd észre, ugyanúgy a tapasztalataim erősíted. De ha megmondod hogy mi rosszat írtam most akkor megérthetném a bajod. Én úgy vettem észre, hogy a te írásod van tele kiabálással és idegességgel. Elnézést, hogy nem szeretnék gyerek, bocsánat előre is mindenkitől akinek ezzel ártok. :( Ezért is nem írtam eddig ide, de még más témákban is beszólnak...
2009. okt. 24. 14:59
 23/67 anonim ***** válasza:
15%

Bemásolom azt amit írtál és gondolkozz anyám mert kettönk közül nem én vagyok az érzékeny mert terhes vagyok hidd el nem a hormonok hatása!!! :) Nem szoktam senki miatt idegeskedni mert TERHES vagyok a Babámnak ártani nem fogok és Te meg a válaszod is annyira gyerek cipőben vagytok még. Szeretném ha annak a felét élted volna át amit én!

"Mindenki azt monjda, hogy majd megváltozol 20-25-30-35 éves. Aztán ha nem akkor jön az hogy szemét, önző, lelketlen, érzelmi nulla vagy aki sosem tudja meg hogy mi az igazi boldogság. Sajnos tapasztaltam, mert én sem akarok gyereket, mondjuk nem azért amiért te hanem azért mert semmi jót nem látok benne, nem szeretem a gyerekeket ja meg a szülést és a szoptatást sem tartom olyan jó dolognak de az csak mellékes, és az alakomat sem féltem. De nem és kész.

Szóval teljesen normális vagy akkor is ha később sem akarsz gyereket. Csak erősítsd meg magad, mert sokan akik nem bírnak másokat elfogadni, bántani fognak meg utálkozni... :( Amit még mindig nem értek, de hát magukat minősítik." Te nem vagy komplett!!!

Ez a mondatod mit jelent??? ha normális felnött ember (bocs de nem mondok Nőt mert mást sértek meg vele hogy Téged is magunk közé sorollak) lennél ezt nem is írtad volna ki!!!! "Most is csak azért válaszolnak kedvesen mert még van lehetőséged meggondolni és ha nem akkor örökbe fogadsz. De ha azt írtad volna hogy soha nem akarsz gyereket, kivan zárva, stb, akkor mindjárt neked esett volna mindenki... :("

És ez??? "De hát ez van, mi okosabbak vagyunk, nem bántjuk azt aki máshogy gondolkozik mint mi (tehát akar gyereket). Sokak szerint önző dolog hogy a tested félted, de szerintem gyereket szülni is ugyanolyan önző."

Te okosabb senkitől sem vagy és Inkább ne osztogasd a tanácsaidat! Nem azt mondtuk hogy egy utolsó szemét mert nem akar szülni!!! Sőt! Többek szerint dícséretes hogy örökbe fogadáson gondolkozik!!! Szerintem nem! De ha ez a kérdés foglalkoztatja az örökbefogadás vagy akár hogy normális-e mert nincsenek még kialakulóban az anyai ösztönei akkor biztos hogy változni fog a véleménye! Nem azért mert ezt akarom hanem mert foglalkoztatja már most is a dolog! De én könyörgöm!!!! Te ne változtass sose a véleményeden!!!! És bármennyire hihetetlen mosolyogva írtam a válaszomat! :D :D :D

2009. okt. 24. 15:14
 24/67 anonim ***** válasza:
43%
Ja!!! Még egyszer hangsúlyozom!!! Nem a kérdezőt akarom bántani! De a válaszolót sem... Csak olyan magasan van az orra hogy nem látja a valóságot! :) Te meg olvasd el sokszor amit írtam és ne a gúnyos hangsúlyt rakd egyetlen válaszomhoz se... És mindjárt más formában látod a válaszom! Semmivel nem voltam cinikusabb mint Te!
2009. okt. 24. 15:18
 25/67 anonim ***** válasza:
43%

Bocs már sok lesz belőlem Tudom!

Az örökbe fogadást házasságban álló/élő pár kezdeményezhet ha jól tudom az élettársi kapcsolat nem elég.

Innentől kezdve a fejeden is állhatsz a TE örökbefogadott gyerekedhez a párodnak UGYANOLYAN joga lesz(!!!!!!!) mint az általad szült gyermekedhez!!! Ha akarja bíróságra is járhat hogy vegyék el Tőled adják Neki!!! Bármi lehet!!!!

Akár saját akár nem az a gyerek!

2009. okt. 24. 15:25
 26/67 anonim ***** válasza:
Azt mondjátok már el légyszi hogy ki az aki mindenkit lepontozott? A kérdező volt ilyen okos mert nem azt írták neki amit hallani akart? Vagy a válaszolók az "ellen táborban" Tényleg a 14:15-ös kezdi a hülyeséget. te mondod hogy téged piszkálnak, bántanak? Hagyjuk már! Csapataink harcban állnak vagy mire gondolsz? Nem tépünk szét senkit mert nincs azon a véleményen mint mi. De te igen
2009. okt. 24. 15:30
 27/67 anonim ***** válasza:
én pl.szülés után 1 évig nem,de utána fénykorba léptem.bomba alakom lett,pici vok de jó!imádtam hogy megnéznek a pasik 29 évesen tini fiuk.pedig már babás voltam,most jön a második,33 éves vok,és nagyjából szarok bele,ha 5 kilóvl nehezebb leszek.anno 50ről kezdtem,és volt rá 3és fél évre lefogytam 44,2kg-ra-semmivel nem volt jobb,zörögtek a csontjaim.a gyermekemnek élek,a páromnak,és magamnak.és nem pistikének,aki rám se néz avillamoson!!!nálunk a családban 2 helyen vannak örökbefogadott gyerekek.egyiknél borzalmasak,nem is járunk oda.a másikoknál egy éves mult a gyerek,de mivel nekem van sajátom,nem tudom elképzelni,hogy örökbefogadjak.VÉLEMÉNYEM:-HA TE KITUDSZ HORDANI EGY GYEREKET,NE VEDD EL MÁSOKTÓL AZT AZ ÖRÖMÖT,AKINEK NEM LEHET,HOGY ÖRÖKBE TUDJON FOGADNI!ÉS SZERINTEM(JAVITSATOK KI HA NEM IGY VAN),MIVEL TUDNÁL SZÜLNI,NEM IS ADNÁNAK ÖRÖKBE GYEREKET!MEG HA NEM VAGY HÁZAS SE!
2009. okt. 24. 15:33
 28/67 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezek lennének a tapasztalataim. Amiket ide beidéztél. Azokat meg nem tudom hogy lehet kétségbe vonni. Ezeket éltem át. Elnézést, biztos szemét vagyok hogy ilyeneket tapasztaltam.

Nem bántottam senkit, nem szídtam a gyerekeket. Te viszont válogatott szépségeket írsz rám. A tapasztalataimért nem engem kéne bántani.

És igenis annál az embernél aki nem képes elfogadni ha valaki nem azt tartja jónak mint ő, annál okosabbnak tartom magam legalábbis elfogadás témában.

Nem mondtam hogy bármi rosszat is mondatok volna rá. Egyszerűen azt mondtam hogy ismerem az ilyen szitukat. És bizony tudom, hogy nekiestek volna ha egyáltalán nem akar gyereket. De nem rólatok beszéltem, félreolvastad, hanem a tapasztalataimról.

Miért is nem vagyok komplett? Mert leírom az igazságot, hogy az emberek nem képesek elfogadni ha valaki eltér az átlagtól- és nem csak gyerektémában hanem akármiben. Akkor is kiutálnak ha nem piálok mint mások (és NEM ezzel NEM hasonlítom az ártalmas piát a gyerekhez!), ott mégis elfogadják hogy ez így van és butának tartják az ilyen kiutálókat. Itt miért nem fogadják el, hogy aki nem akar gyereket arra legalábbis csúnya szemmel néznek? Ebben mi a nem komplett? Ez az igazság. A szomorú igazság, a magyarok még nem tudnak elfogadni. Hatalmas tisztelet a kivételnek.

És honnan tudod, hogy mit éltem már át? Ismersz? Összegezve: én leírtam a véleményem normálisan, nem bántottam sem gyereket sem anyát csak azokra szóltam akik bunkó módon gyűlölködtek (MÁSHOL, NEM ITT, szóval tényleg nem tudom honnan vetted, hogy én azt mondtam, ti mondtatok rá ilyeneket) rám mert nem olyan vagyok mint ők. Erre te letámadtál és elhordtál mindennek, pedig nem is ismersz engem és nem nem volt rá okod, mert nem neked válaszoltam, és felsőbbrendűnek tartod magad mert sokkal többet éltél át szerinted, és mert én és az írásom (ami nem kitalálció hanem amiket áléltem) gyerekes. És ebből az jön le hogy én vagyok a rossz és megérdemlem. Érdekes következtetés. :) Amúgysem az a fontos hogy te mit gondolsz, a Kérdezőnek írtam és ő úgy látszik megértett, pedig ő is akar gyereket ha nem is sajátot, és ahogy látom más válaszolók is (akik biztos olyan degeneráltak és gyerekesek mint én.. :) )

2009. okt. 24. 15:34
 29/67 anonim ***** válasza:
100%
Szóval sajnos a legtöbb ember igenis nem bírja ki, hogy ne tépjen szét mert én mást gondolok! Én mindenkit elfogadok, kivéve azt aki beszól nekem! Az életem legjobb barátnője legalább 3 gyereket akar, és imádom őt! Mert ő nem szól be, elfogad engem, ahogy én őt és drukkolok neki mert vannak problémák. Nem kezdtem semmilyen utálkozást, csak azokat nem szívlelem akik beszólogatnak, mert én nem fogok szülni. Az emberek sosem tűrték a kicsit különbözőeket. Na sok boldogságot minden normális anyukának :)
2009. okt. 24. 15:42
 30/67 anonim ***** válasza:
28%

Szia!

Na most már lepontoztalak mert kiforgatod a szavaimat! nem szidni akartalak csak azt a hangnemet megtartani amit Te ütöttél meg azokkal szemben akik nem úgy gondolják mint Te! Te nem gondolkoztál azon hogy ha máshogy írod nem hagysz "támadási" felületet? nagyon beképzelt és lekezelő lehetsz a válaszod alapján és utánna nem érted ha valaki visszakérdez esetleg úgy hogy nem keresztcsontig nyal be neked? Tényleg nem bántani akartam vele bárkit Téged sem!!!!! Nem akarlak én szétkapni. A barátnődnek gratulálok. De ha Te nem abban a stílusban írsz ahogy, és mondjuk a földet taposnád inkább lehet máshogy látnál. Nem kell senkinek megváltoznia! Nem lehet mindenki olyan mint Te Én vagy Akárki más!!! Állj már neki gondolkozni és olvasdf el a válaszaimat és ne támadásnak olvasd csak a saját stílusodban kaptad a választ!

2009. okt. 24. 15:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!