Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, h még 19 évesen is...

Normális, h még 19 évesen is azt gondolom, h a szülés, a szoptatás undorító és én soha nem akarok ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Meghogy nem akarom "elrontani" vele a saját testem?Mert utána már más lesz az ember teste nem?? Azt mondjuk nem annyira tudom,h miben és mennyire,de megváltozik szerintem.Meghogy egy gyerek nem ér meg ekkora szenvedést?
2009. okt. 24. 11:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
Amúgy meg utálom ha elemezgetnek, de ha arra vagy kiváncsi hogy hány éves vagyok, mert speciel más kérdésedre nem emlékszem, akkor azt csak azért nem mondom meg pontosan, mert nincs hozzá kedvem hogy valaki is felismerjen mert nem csak én használom a gépet és törték már fel. Én boldog vagyok amúgy, azok a hülye emberek akik nem képesek elfogadni hogy valaki mást szeret és ezért beszólnak, legfeljebb kis felhőcskék az égen, amik mindenhol vannak néha. :D Mindenki másra idegesedik be. De ha mást kérdeztél akkor muti, és válaszolok, mert nem láttam sehol sem...
2009. okt. 24. 20:06
 52/67 anonim ***** válasza:
32%
a korodat én kérdeztem,nem paedig akivel vitázol.velem még eddig nem vitáztál,de lehet ezután fogsz.én teljesen igazat addik annak az illetőnek akivel vitázol.sztem ha tanult pszihológiát akkor azért már vágja ezeket a dolgokat.és ne azzal takarózzál h neked is van róla fogalmad mert a nővéred is tanulta.az nem ugyanaz mintha te tanultad volna.szállj magadba.én csak anyi írok.további jó vitát,bár szerintem nincs értelme mert te fogsz alul maradni kedves utolsó.
2009. okt. 24. 20:20
 53/67 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi köze van a pszichológiának ahhoz, hogy nem akarok gyereket, azt viszont akarom, hogy ennek ellenére emberként kezeljenek. Ezt pedig leírtam a Kérdezőnek, aki úgy látszik szivesen vette mint az összes többi választ, és felfogta amit írok. Érdekes ő nem szólt, hogy sértőt írtam volna. Mert nem is írtam, csak valaki sértésnek vette. Megséretni csak azt lehet aki hagyja magát. Nem értem mi a bajotok. Gondolom ti normálisak vagytok és nem gondoljátok hogy dögöljek meg mert úgyis csak egy evolóciós zsákutca vagyok, úgyis kihalok, mert nem lesz gyerekem, de persze jobb lett volna ha meg sem születek. Akkor veletek semmi dolgom. De sajnos vannak olyan anyák akik ezt gondolják. És nem érdekel mit gondoltok, de az ilyen anyákról igenis nem fogok szépen beszélni. Akinek nem inge, ne vegye magára.

Nem vagyok beteg, ha az lennék akkor az orvos megmondta volna. Igenis mániám hogy fogják fel az embrek, hogy nem mindenki úgy gondolkozik ahogy ők. Majd elmegyek és kampányolok érte. xD Mindnekinem van rossz tulajdonsága, elvei, mániája. A kérdésre válaszoltam, az oldal azért van, hogy mindenki elmondhassa a véleményét. Én nem bántottam senkit, ellenben én gyerekes vagyok és nőnek sem való. Ez sem érdekel, úgyis én tudom milyen vagyok. Engem csak az az egy dolog izgat, hogy hagyjanak lógva ha nem akarok valamit és ne szídjanak, ezt mondtam el a kérdezőnek, erre beszóltak (lehet hogy nem annak szánták, de én úgy éreztem, mint ahogy más is csúnyának érezte az én nem csúnyűnak szánt első válaszom). És igenis amíg lesznek ilyen anyák (már ha anyáknak nevezhetők akik más halálát kívánják akár neten is-megintcsak nem rólatok van szó) addig én elfogom mondani mindenkinek hogy vigyázzanak velük. Ha elolvasták volna a válszom és hagyták volna, ahogy én ez alőttem lévőket, akkor nem írogatnék. Addig amíg békén hagynak addig azt csinálnak amit akarnak, örülök a ha boldogok. De ha nem akkor nem bírom ki hogy ne írjam le az igazam (ti. hogy minden azt szereti amit akar). Tudom úgysem fognak az emberek megválozni, de legalbb van miért küzdeni. :D Számtalanszor leírtam ezt, mégis mindig visszaírtak, nem értem miért nem lehet felfogni és békén hagyni "ő nem akar gyereket, ő dolga, attól még ember" Ennyi...

Még ti okosítotok ki, amikor én vagyok benne, én tudom hogy miről beszélek, ti nektek van vagy lesz gyereketek, nem tudhatjátok milyen úgy élni ahogy én és mégis én vagyok a hülye. :D Én nem okosítok ki senkit a pszichológiában, de nekem se mondják hogy ez meg ez van, mert amit tapasztaltam azt tapasztaltam nemakarokgyereket ügyben. Áh nem értelek titeket. Azt sem tudom már miről vitázunk. Engem csak az zavar hogy miért nem lehet szó nélkül hagyni a véleményem, nem nektek írtam, hanem a kérdezőnek ha ti olyan kedves anyák vagytok akkor az boldoggá tesz de a kemény valóság az amit leíram (dögöljön meg aki nem akar gyereket) és bizony elég sokaknál fordul elő.

2009. okt. 24. 20:42
 54/67 A kérdező kommentje:

Hát most jöttem haza,és csak bele olvasgattam ebbe a rengeteg válaszba,némelyik eléggé primiítv hangnemben lett megfogalmazva,és a legtöbbje nem is nekem szólt,hanem egymás közt veszekedtek,én ezeket nem olvasom el,ha nem baj...

Amúgy csak néhány részletre reagálva: az örökbefogadott gyerek ugyanúgy lehet a férjemé,mint az enyém,mert azért ugyan annyit tetünk (tehát egyikünk se tett/szenvedett érte semmit)

2009. okt. 24. 21:17
 55/67 anonim ***** válasza:
19 évesen még engem is érdekelt, hogy van-e csík a fenekemen meg van-e rajtam +1 kiló (ami egyébként is csak a javamra vált volna). Én 28 évesen szültem, szerintem te is ráérsz 10 év múlva addigra nem fog érdekelni. Én ugyanúgy nézek ki mint előtte (már 23 évesen felszaladt vagy 8kiló ami azóta is megvan) csak a melleim nem, a szoptatás miatt de hidd el nagyon ritkán zavar és még sokkal többet megér egy baba. Ő a mindenem, nem is tudom, hogy tudtam eddig élni nélküle. Te is így fogsz érezni ne aggódj! Pedig nem volt egészen tervezve...csak félig-meddig. :p
2009. okt. 24. 21:32
 56/67 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Ne haragudj, de nem olvastam végig az eddig kapott válaszokat, csak a véleményemet szeretném leírni.

19 évesen még semmi gond nincs avval, ahogy érzel. Viszont ha ez a későbbiekben nem változik meg, akkor a számodra a ténylegesen járható út az örökbefogadás.

Én is így éreztem ennyi idősen, mint Te. Vagyis nem undorodtam a dolgoktól, csak tőlem távol álltak ezek a dolgok. Most 32 vagyok, 1 gyermek édesanyja, és a kistesó is készülőben van. Amikor terhes voltam, még akkor is idegenkedtem a szoptatástól. Azt mondtam, ha lesz tejem akkor lesz, ha nem, akkor nem, én nem fogok érte tenni semmit. Aztán mégis mindent megtettem azért, hogy minél tovább szoptathassam a kisfiamat.

Az érzéseink és a véleményünk is változik ugyanúgy ahogy mi magunk.

Én sok boldogságot kívánok Neked az életben, és kívánom, hogy megtudd milyen érzés egy gyermek szeretetét élvezni!

2009. okt. 24. 22:02
 57/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2009. okt. 24. 23:59
 58/67 anonim ***** válasza:
32%
Az a jó (egyebek között) az internetben, hogy hosszú időn keresztül megmarad egy csomó olyan dolog, amit az ember magáról írt, és időközben már el is felejtett. Kedves Kérdező! Szeretném látni az arcodat 5-8-10 év múlva, amikor a saját kisbabádat szoptatod boldogan, és semmiért nem adnád sem őt, sem az érzést a világon. Ha akkor valaki az orrod elé dugná, amit most kérdeztél/kijelentettél, szerintem te nevetnél rajta a legnagyobbat...:-))
2009. okt. 25. 01:34
 59/67 A kérdező kommentje:
Igen,volt már ilyen kérdésem:D Mármint amin utólag hüledeztem,hogy te jó ég,mekkora állat voltam:D
2009. okt. 25. 01:53
 60/67 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Remélem még egyszer legalább visszanézel ide! Magas röptü beszélgetésünket már nem bírtam sajnos (vagy szerencsére) folytatni.

Probléma 1,

El vagy egy kicsit szállva... Nem kéne azt gondolni hogy mások utálnak Téged, vagy megvetnek mert nem akarsz ugy gondolkozni mint az átlag ember.... Senki nem látja ugyanúgy a dolgokat és ez a jó az emberekben. Ha eddig nem tudtad akkor segítek... Ne add magad többnek mint ami vagy. Mert itt csak annyit látok belőled hogy az Én számba adnád azt a mondatot vagy azokat a mondatokat amit TE GONDOLSZ SAJÁT MAGADRÓL! Nem Én és nem más. Ha meg szereted a véleményed hangoztatni akkor türd a vitát és NE vedd támadásnak ha valaki rá kérdez vagy esetleg vita alakul ki köztetek. (Csernusnak van egy nagyon jó könyve a NŐ. Ajánlom figyelmedbe) Nem néz senki hülyének csak ha olyan stílusban adod magad elő mint ahogy tegnap! Oké a Te szemedben Önző szülni. De akkor tudj engem felvilágosítani arról amit gondolsz. Hogy miért van ugy, vagy miért gondolod ugy... Ha valaki betámad azt köszönd magadnak írd úgy hogy értse mindenki...

2,

Pszihológiának annyi köze van a gyerek vállalásodhoz vagy éppen nem vállalásodhoz, hogy mindenki hoz egy mintát otthonról egy bánás módot. Te is hoztál egy olyat ami visszatart a szülésben, esteleg valami olyan történhetett. Erről nem mondok többet mert nem akarlak analizálni, habár szerintem már mindenkinek sikerült.

Ez a mondatod árult el teljesen hogy valami sértettség van benned.

"nem gondoljátok hogy dögöljek meg mert úgyis csak egy evolúciós zsákutca vagyok, úgyis kihalok, mert nem lesz gyerekem, de persze jobb lett volna ha meg sem születek." Ki modta hogy Te ne szüless meg vagy hogy dögölj meg? Kutyámnak nem mondom nem hogy embernek...

Ezt is Te írtad

"Igenis mániám hogy fogják fel az embrek, hogy nem mindenki úgy gondolkozik ahogy ők" Miért kell akkor a saját akaratodat másra eröltetned? Mert Te anyám erölteted nem ki állsz magadért hanem mártírkodsz... Legrosszabb.

"Még ti okosítotok ki, amikor én vagyok benne, én tudom hogy miről beszélek, ti nektek van vagy lesz gyereketek, nem tudhatjátok milyen úgy élni ahogy én és mégis én vagyok a hülye." Haí ez sért akkor miért hangoztatod megintcsak végig a kommentedben amit gondolsz? Lehet 30 év körül jársz de rohadt önnállótlan lehetsz! Neked szerintem valakire mindig kell támaszkodni mert egyedül nem érzed jól magad és valaki kell aki véd...

"Engem csak az zavar hogy miért nem lehet szó nélkül hagyni a véleményem, nem nektek írtam, hanem a kérdezőnek ha ti olyan kedves anyák vagytok akkor az boldoggá tesz de a kemény valóság az amit leíram (dögöljön meg aki nem akar gyereket) és bizony elég sokaknál fordul elő."

Ki és hol írta hogy dögölj meg???? Én nem. Szerintem más sem, a sértettségedet ne itt add ki.

Mindegyik mondatodhoz amit bemásoltam írtam, a "szakmai véleményem" Sokszor ismételve magamat. Tudom.

Ha belátod esetleg egyszer hogy igazam van (minimum a felében) és elgondolkozol azon hogy mit miért mondasz és Én miért kezdtem el "vitázni veled" akkor rájössz, hogy Te, lebegsz a föld felett ami nem baj mert így szép az élet hogy sokan vagyunk és nem egyformák szerencsére.

Egyszer ha nem sajnálsz pár ezrest akkor menj el egy dokihoz mert (nem rosszindulatból) a gyerekkori sérelmeket nem bírják néhányan máshogy feldolgozni.

Szerintem emlékszel egy pár évvel ezelött volt a tévében hogy úszómester molesztálta a gyerekeket. Egyik kis csajszi (vendégem) köztük volt akkor tanulóként (még "illegális" gyakszin voltam) Nekem mondta el elöször hogy mi történt velem nyílt meg elöször miatta döntöttem úgy és egy másik kisgyerek helyett hogy a kisvendégeim lelkével is ha kell szakszerűen szeretnék foglalkozni. Mostmár szép nagy lány de Ő mondja hogy Önző dolog szülni mert nem lehet mindig vigyázni rájuk (valószínüleg azért mert akkor bármi történhet a kicsikkel, mint vele is.) Ő még "szüz" marad is szerintem sokáig és még tovább fog tartani amíg szülni fog. Ha fog. Ha lesz olyan társa aki elviszi ilyen irányba is. Nem mondom hogy minden mögött ilyesmi van nálad is. Sőt! De sérelem biztos. Én itt zártam le. Mert tényleg értelmetlen. Privátban ha gondolod írhatsz.

2009. okt. 25. 17:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!