Normális, h még 19 évesen is azt gondolom, h a szülés,
a szoptatás undorító és én soha nem akarok ilyet
csinálni?
Olyan Nem fogadhat örökbe aki egyedül él és alkalmas is gyermek vállalásra. Max nevelőszülő lehetsz nem örökbefogadó szülő. De azt is csak házasságban élve. Szomorú de ez van
2009. okt. 24. 15:52
Nem mindegy, Én is jóhiszemben írtam a válaszom, és nem gondoltam semmir osszra, mégis roszsnak vetted akkor had döntsem el én is, hogy nekem mi a sértő abból ímit te írsz. :) Megmondtam hogy mindenkit elfogadok aki akar gyereket, csak azt nem fogadom el akik szemétnek, önzőnek, állatnak, érzelmi nullának és hasonlóknak hívtak (gondolom hogy nevelhetik szegény gyerekük otthon...) mert én meg nem! Értsétek már meg... Felőlem mindenki azt csinál amit akar, csak ne szóljon már be és akarja rámerőltetni a saját igazságát (pl. ne mondja, hogy érzelmi nulla vagyok mert nem indítanak be a gyereke, és ne monjda, hogy a legnagyobb boldogság és kész punktum, mondja azt hogy NEKI ez a legnagyobb boldogság) ENNYI. Mit nem lehet ezen érteni? Te vajon szépen beszélsz azokról akik nem vesznek ember számba és a disznójukkal szebben beszélnek mint veled csak azért mert nem akarsz gyereket? Mindenki mást aki normáis elfogadok, felőlem lehet neki 10 gyereke is, én még gratulálok is neki eégszen addig amíg engem is emberszámba vesz és nem itélkezik. Szerintem ez érthető. Nem én találtam ki, hogy engem a szegánykét ülödöznek mert... Nézzetek utána. De ha akarjátok mutatok is másokat akik ugyanezeket a tapasztalatokat írják le...
2009. okt. 24. 15:58
és ki a jó büdös franc írta neked h érzelmi nulla vagy,vagy ehhez hasonlót?fújod itt a saját igazadat miközbe senki nem bántott,senki nem írt rád olyat h érzelmi nulla lennél.hagyd már abba mert leégeted magad.mi van veled?
2009. okt. 24. 16:02
Szerintem olvasd el amit írtam. A TAPASZTALATAIM ÍRTAM LE A KÉRDEZŐNEK. EZ PÁR EMBERNEK NEM TETSZETT. SENKI NEM BESZÉLT ARRÓL HOGY EBBŐL A KÉRDÉSBŐL SZÓLT BE VALAKI NEKEM. Azért írtam még tovább, mert gyerekesnek és olyan személynek neveztek aki még arra sem érdemes hogy nőnek hívják, és közben meg nem értették meg hogy miről beszélek és hogy nem volt bennem rossz szándék legfeljebb azok íránt akik máshol minősíthetetlenül beszéltek. Ha az én válaszom is elfgoadták volna akkor nem írtam volna tovább, mert komolyan sehova nem gondoltam azt azt a gúnyt amit rám fogtak.
Azt meg még kifelejtettem hogy aki szerint nincs önzőség a gyerekvállalásban az nem mond igazat. Van ebben, ugyanúgy ahogy minden másban is, tehát semmivel sem önzetlenebb annál aki nem szül. :) Bocsánat hogy védekezem, mert nem akartam semmi rosszat amit belém láttak.
2009. okt. 24. 16:14
Mi az önzőség abban hogy utánna csak adsz??? Most már nevetve írok!!! Életet ADSZ! Ételt ADSZ! Az idődet ADOD! ÉVEKET ADSZ AZÉRT HOGY VALAKI ÉLHESSENN! Benned él valaki vagyis belőled!!! EZ HOL ÖNZŐ?!? Magyarázd már el hogy Én miért vagyok önző mert gyermeket szeretnék szülni! Hogy csak jót akarok biztosítani Neki? ez k..va önző dolog tőlem? Akkor önző vagyok! Lesz@rom a Te véleményedet is meg azt is aki úgy gondolja hogy önző dolog életet adni!
Ha Te fuldokolnál, kihúz valaki a vízből Ne lélegeztessen mert életet adhat vele és Ő ettől rohadtul önző ember lesz!? Gratulálok Te nem tudod hogy miket írsz ezért mondtam hogy gyerekes vagy nagyon!
Te tényleg beteg vagy és már unlak nagyon!
2009. okt. 24. 16:28
vagy ki se húzzon forduljon el? Az fájna ha anyukád azt mondaná hogy kár volt Téged megszülnöm? Vagy már mondta vagy mi van? Ha valakibe beleszeretnél fülig és 2-3 év múlva gyereket akar akkor nem hajtanád el biztos, vagy lennél örökbefogadó vagy nevelőszülő. (Szülnél szerintem...) Hagyjuk mááááár a hülyeségedet!!! Inkább fejtsd ki hogy mi miért önző? Mert ezt így nem vágom.
2009. okt. 24. 16:32
Én is téged... Ha végre elfogadnád hogy "ez a véleményed? oké attól még ember vagy" akkor nem lenne semmi bajom. Minden dologban ott vagyunk mi is. És nem mondtam hogy ez baj. És én miért vagyok önző ha nem szülök? Hiszen senkinek sem ártok a saját javamra. Lehet hogy magamnak akarok jót azzal hogy nem szülök, de nincs másik fél hiszen az aki nem fogadnt meg annak nem tudok ártani. Nem hiszem hogy te csak adni akarsz. Szerintem igenis számít, hogy Te szülted, hogy te legyél majd rá büszke, hogy Te ez meg Te az... Szerintem amikor valaki szülni akar, akkor ez is benne van, csak csak az hogy valami jót adjon a világnak. Nekem ez is fontos lenne ha szülnék. Hogy nekem jó legyen. Sőt fontosabb, a világot annyira nem akarom megváltani. Lehet hogy ezt nem önzőségnek hívják de mindenképp ott van minden mögött az Én. Erről is csak azért beszéltem, mert elfogadott vélemény, hogy aki nem szül az önző, no de kivel szemben? Szerintem. Te mást gondolsz? Nekem az sem baj, csak ne piszkálj vele. De sajna az ember mindig csak azt a részt veszi észre a másikból amivel igazolhatja önmagát. Egy csomó minden meg sem látsz amit írok, pedig akkor nem mondanád azt amit... :) Amúgy mivel minden dolgom megtettem, így van időm írogatni a véleményem. :)
2009. okt. 24. 16:37
Jajaj... Anyukám sosem mondott ilyet, és ha nem születtem volna meg akkor nem lenne semmi, mert akkor nem tudnám (nem is tudom hogy megfogalmazni) És nem tudom miből gondolod, hogy nem tudom miről beszélek? Ha a szerelmem gyermeket akar akkor elengedem. Elengedtem! Pedig én az elején közöltem vele milyen vagyok. Békében váltunk el, mert ő nem hordott el mindennek, megértette. Valaki ezt szereti valakinek meg az a fontos. Ettől még mindenki ember aki emberként kezeli a többieket. Ő talál valakit akivel családot alapít, én meg találok olyat aki még jobban illik hozzám. Hiszen ha ő mégis meggondolta magát és szeretne gyereket, akkor mégsem nem egymásnak teremtettünk... :) Na most aztán tényleg beteg vagyok, mi? Hogy inkább elengedtem akit szeretek.... Majd lesz neki akkor megyek gratulálni. :)
2009. okt. 24. 16:43
Nem önző azért valaki mert nem szül!!!! Nem mondtam hogy önző az aki nem szül szerintem!!! Nem kell a számba adni a mondatokat! Én csak arra kérdezek rá amit Te írsz de Nekem nem egyértelmű a válaszod. Lehet Én vagyok hülye! Nem a világnak akarok jót mert valaki születik bele a világ szarik rá hogy ki születik vagy ki nem! A gyermekemnek akarok jót! Ha magadnak akarsz azzal jót hogy nem szülsz az nem elítélendő! Csak nem kell mást bíztatni sem erre sem arra.
Én miért ne csak adni szeretnék? Szerinted mit akarok? Elmondom jó! mert az előzöt nem értetted látom! Adni akarok! Életet valakinek aki nem tudom milyen lesz! Dolgozik azért párom "véres verejtékkel" hogy valakinek meglegyen mindene melegben legyen, ruhája legyen, étele legyen, Késöbb ha mi már nem leszünk akkor háza "vagyona". Ebben miért vagyok Én önző vagy aki szül miért önző??? Nem azért szülök hogy ha estleg az öregkori hülyeség elkap akkor valaki engem gondozzon! Nem ezért szülnek az emberek! Mert ez csak így lehet önző!
De szerintem Én ezt hiába magyarázom Neked!
2009. okt. 24. 16:50
Nem mondom hogy beteg vagy mert elengedted!
De Őt neked nem kellett elengedned! Neki nem kellettél szerintem mert Ő eldöntötte mit akar!
Ő ment volna mert nem kapja meg azt amit akar!
Nemes gesztus annyi van ebben hogy nem verted az ajtaját hogy Te így is Őt akarod! Ez nem elengedés!
Ez olyan mintha Én azt mondanám Páromnak hogy nem szeretem már! Mit csinálhat??? Semmit!!! Megy mert elküldöm!!! Te is mentél/ vagy Ő is ment mert nem egyezett meg az elgondolásotok
2009. okt. 24. 16:54
Kapcsolódó kérdések: