Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 20 évesen érdemes szülni?

20 évesen érdemes szülni?

Figyelt kérdés
-
2013. júl. 30. 09:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is 20 évesen szültem. Nem bántam meg. Igaz, a szüleink eleinte sokat segítettek, de mára talpra álltunk. Befejeztem az egyetemet, dolgoztam, most várjuk a másodikat:) Mi nem bántuk meg, életem legjobb döntése volt, pedig csak kis véletlenke a fiam:)
2013. júl. 30. 22:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is 20 (na jó, majdnem 21) évesen szültem. Életem legjobb döntése volt. Senkitől nem kaptunk semmilyen segítséget. De biztos háttér (elég ledolgozott idő, hogy GYED-et kapjak, saját, közös lakás, stb.) nélkül nem mertem volna belevágni.
2013. júl. 30. 23:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez nem "érdemesség" kérdése. Ha valaki nagyon akarja, semmi sem tarthatja vissza. Ha valaki meg nem, az úgysem szül. Persze nem árt azért először a körülményeket megteremteni, de ha valakinek minden rendelkezésre áll 20 évesen, és szeretne is, akkor miért ne? Vagy ha nem is annyira jók a körülmények, de nagyon szeretne, akkor miért ne?

De ha már kérdezed, ugyanúgy érdemes 25 évesen, és 30 vagy 35 évesen is. Ez egyéntől függő.

2013. aug. 2. 01:04
 14/14 OwlLand válasza:
Én most leszek 20. Magyon nagyon nagyon szeretnénk a párommal egy kis csöppséget. Lassan 3 éve együtt vagyunk. Egy éve én is dolgozom. Másfél év múlva lesz az esküvőnk. Ez az idő alatt veszünk egy házat, teremtünk otthont. Szerencsére sok kisgyerek van a családban, így legalább a ruhákon zudunk kicsit spórolni. Nem az anyagi része tart minket vissza attól, hogy most belevágjunk, hanem az, hogy mit fog gondolni a családom. Mit reagál. Félek tőle mert nagyon elutasítóak. Nem mintha lenne beleszólásuk,de nem feltett szándékunk, hogy elítéljenek. Egyébként meg nem túl korai szerintem. Én mondjuk 35 felett nem szülnék.
2014. okt. 2. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!