20 évesen érdemes szülni?
Figyelt kérdés
-2013. júl. 30. 09:13
11/14 anonim válasza:
Én is 20 évesen szültem. Nem bántam meg. Igaz, a szüleink eleinte sokat segítettek, de mára talpra álltunk. Befejeztem az egyetemet, dolgoztam, most várjuk a másodikat:) Mi nem bántuk meg, életem legjobb döntése volt, pedig csak kis véletlenke a fiam:)
12/14 anonim válasza:
Én is 20 (na jó, majdnem 21) évesen szültem. Életem legjobb döntése volt. Senkitől nem kaptunk semmilyen segítséget. De biztos háttér (elég ledolgozott idő, hogy GYED-et kapjak, saját, közös lakás, stb.) nélkül nem mertem volna belevágni.
13/14 anonim válasza:
Ez nem "érdemesség" kérdése. Ha valaki nagyon akarja, semmi sem tarthatja vissza. Ha valaki meg nem, az úgysem szül. Persze nem árt azért először a körülményeket megteremteni, de ha valakinek minden rendelkezésre áll 20 évesen, és szeretne is, akkor miért ne? Vagy ha nem is annyira jók a körülmények, de nagyon szeretne, akkor miért ne?
De ha már kérdezed, ugyanúgy érdemes 25 évesen, és 30 vagy 35 évesen is. Ez egyéntől függő.
14/14 OwlLand válasza:
Én most leszek 20. Magyon nagyon nagyon szeretnénk a párommal egy kis csöppséget. Lassan 3 éve együtt vagyunk. Egy éve én is dolgozom. Másfél év múlva lesz az esküvőnk. Ez az idő alatt veszünk egy házat, teremtünk otthont. Szerencsére sok kisgyerek van a családban, így legalább a ruhákon zudunk kicsit spórolni. Nem az anyagi része tart minket vissza attól, hogy most belevágjunk, hanem az, hogy mit fog gondolni a családom. Mit reagál. Félek tőle mert nagyon elutasítóak. Nem mintha lenne beleszólásuk,de nem feltett szándékunk, hogy elítéljenek. Egyébként meg nem túl korai szerintem. Én mondjuk 35 felett nem szülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!