Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után tényleg érdemes...

Császár után tényleg érdemes 'nehezéket' tenni a hasra?

Figyelt kérdés
Eddig nem hallottam, de most pár napja egy császáros anyuka említette, hogy tanácsos műtét után a hason súlynak lenni...miért? Komolyan? Most vegyek...de mit? Ez olyan, mint a hasszorítós bugyi? Arra szükség van műtét után? Köszi a válaszokat!

#hasnehezék
2013. júl. 20. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem a kórházban tettek rá. Nem tudom, pontosan mit, mert kába voltam, de tuti, hogy volt valami nehezék a hasamon. De csak az első éjszaka (pontosabban a műtét utáni pár órában). Szerintem magadnak nem kell venned.
2013. júl. 20. 10:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Mire magamhoz tértem, már a hasamon volt, azt hittem elpusztulok a fájdalomtól! Kérdeztem is, hogy mi van rajta, és azt mondta a nővérke hogy homok. Alaposan be volt csomagolva. Pár órát volt rajta.
2013. júl. 20. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem tettek semmit a hasamra, le is löktem volna!
2013. júl. 20. 11:19
 4/9 Szandy89 ***** válasza:
Nekem se raktak semmit!
2013. júl. 20. 11:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem természetes szülésem volt és nekem is rárakta a dokim.
2013. júl. 20. 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:
A méhösszehúzódását segíti elő.
2013. júl. 20. 11:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 császárom volt, és mindegyik alkalommal kaptam a hasamra homokszákot. Már a legelején rátették és jó pár órát rajtam volt. Eleinte nem zavart, csak akkor, amikor az érzéstelenítő elmúlta után a nővér levette, lemosdatott, majd visszatette. Olyan érzés volt, mintha egy 100 tonnás emberke rám ült volna.

Azt mondták, segíti a méh összehúzódását és a tisztulást.

2013. júl. 20. 13:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Én csak az elsőnél kaptam. Haskötőt is csak akkor. A másodiknál én tettem fel a hasamra derékmelegítőt, mert az rugalmas, és levettem, amikor már nem esett jól. A második sokkal gyorsabban gyógyult, nem tudom, van-e összefüggés.
2013. júl. 20. 13:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Neked nem kell venned semmit,ha tesznek rá akkor ők adják. Nekem második császár után volt rajta!
2013. júl. 20. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!