Az EDA mennyibe kerül? Van fix ára, vagy csak az anesztesnek kell adni? Neki mennyit? Szülésznöt akkor is érdemes fogadni?
EDA?
Bocsi az offért de ez nem egy ingyenes dolog?
Ha tutira akarsz menni, akkor olyan orvost fogadj, aki be tudja adni, mert néhány kórházban csak 1-1 ilyen van. És hiába van fogadott dokid, vagy szülsz ügyeletben, ha az EDA-s éppen műt, vagy nincs a közelben, akkor szívás.
Amúgy nincs ára, vagyis van, de azt a TB állja. Ha megteheted, szülésznőt érdemes fogadni. Akár van EDA, akár nincs.
Csak utánna kell nézni, hogy ahol szülsz, ott adnak-e be egyáltalán.
Ahol én szültem a "természetes szülés" pártján voltak, és senkinek nem voltak hajlandóak EDA-t beadni senkinek.
nem kerül semmibe
előtte kell egy vérvételt csinálni és ha rendben vagy akkor mehet-
Szuper :) Valami ingyen van... :)
A kórházban van, de azt nem tudom be tudja e adni a dokim. De biztos mondta volna, mert azt kérdeztem hogy bármikor elérhetö e, pl éjjel is, és csak azt mondta igen.
Az 1. gyerekemet minden nélkül szültem, de most nem vagyok olyan bátor... :-/
De azt is sokszor hallom hogy valamiért mégsem adják... pl ezt a pár órát már ki lehet bírni...hát ilyet is csak az mond aki épp nem szül :D
Tanács: kérdezz rá a dokidnál. Sokszor egy csomó mindent nem mondanak, ha nem kérdezed.
Én pl utólag tudtam meg, hogy a választott orvosom az anesztes. Soha nem kérdeztem, hogy tud-e EDA-t adni, pedig tud, de nem mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!