Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az EDA mennyibe kerül? Van...

Az EDA mennyibe kerül? Van fix ára, vagy csak az anesztesnek kell adni? Neki mennyit? Szülésznöt akkor is érdemes fogadni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 06:06
 1/8 anonim ***** válasza:

EDA?

Bocsi az offért de ez nem egy ingyenes dolog?

2013. jún. 14. 08:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem semmibe nem került. Nőgyógyász adta be.
2013. jún. 14. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Teljesen ingyen van. A szülésznő fogadáshoz pedig semmi köze.
2013. jún. 14. 10:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha tutira akarsz menni, akkor olyan orvost fogadj, aki be tudja adni, mert néhány kórházban csak 1-1 ilyen van. És hiába van fogadott dokid, vagy szülsz ügyeletben, ha az EDA-s éppen műt, vagy nincs a közelben, akkor szívás.

Amúgy nincs ára, vagyis van, de azt a TB állja. Ha megteheted, szülésznőt érdemes fogadni. Akár van EDA, akár nincs.

2013. jún. 14. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak utánna kell nézni, hogy ahol szülsz, ott adnak-e be egyáltalán.

Ahol én szültem a "természetes szülés" pártján voltak, és senkinek nem voltak hajlandóak EDA-t beadni senkinek.

2013. jún. 14. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:

nem kerül semmibe

előtte kell egy vérvételt csinálni és ha rendben vagy akkor mehet-

2013. jún. 14. 11:13
 7/8 A kérdező kommentje:

Szuper :) Valami ingyen van... :)

A kórházban van, de azt nem tudom be tudja e adni a dokim. De biztos mondta volna, mert azt kérdeztem hogy bármikor elérhetö e, pl éjjel is, és csak azt mondta igen.

Az 1. gyerekemet minden nélkül szültem, de most nem vagyok olyan bátor... :-/

De azt is sokszor hallom hogy valamiért mégsem adják... pl ezt a pár órát már ki lehet bírni...hát ilyet is csak az mond aki épp nem szül :D

2013. jún. 14. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Tanács: kérdezz rá a dokidnál. Sokszor egy csomó mindent nem mondanak, ha nem kérdezed.

Én pl utólag tudtam meg, hogy a választott orvosom az anesztes. Soha nem kérdeztem, hogy tud-e EDA-t adni, pedig tud, de nem mondta.

2013. jún. 14. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!