Programozott csaszarnal is erdemes szulesznot fogadni? Ti fogadtatok?
Figyelt kérdés
15 perc lesz a mutet, ilyenkor is nagy szerepe van a szulesznonek?2013. máj. 18. 09:29
1/14 anonim válasza:
Nem, teljesen felesleges. Itt a dokinak van úgymond nagy szerepe.
2/14 anonim válasza:
Nem fogadtam, nem is érdemes. Szerintem nem is volt a műtőben szülésznő.
3/14 A kérdező kommentje:
Csak hallottam, h volt olyan, aki fogadott es ugyannyit adott neki, mint mas egy sima szulesnel... Szerintem is butasag.
2013. máj. 18. 09:36
4/14 anonim válasza:
dehogy kell...én is így szültem...negyedóra alatt kiemelték a babát
5/14 anonim válasza:
Bocsánat amiért ezt írom, de én úgy vettem észre, hogy manapság igen nagy divattá vált az, hogy a kismamák szülésznőt fogadnak. Nekem elég volt a baba érkezése előtt/után kifizetni az orvosomnak az 50.000 Ft-ot. Annak is találtam volna jobb helyet. Eszembe sem jutott, hogy szülésznőt fogadjak. Sem az első babánál, sem most a másodiknál... Nekem nincs ennyi felesleges, kidobni való pénzem...
6/14 anonim válasza:
Császárnál a szülésznő ott sincs.
Szóval teljesen felesleges.
7/14 anonim válasza:
Utolsó! Szülésnőt, nem csak orvos mellé lehet fogadni, van aki úgy gondolja (ahogy én is), hogy többet van veled, és többet segít egy szülésnő, mint maga az orvos, szóval inkább adnék neki 25-30-at, mint a dokinak aki benéz a végén, 50-csillagos ég....
8/14 anonim válasza:
7es vagyok, ez persze a normál hüvelyi szülésre vonatkozik, a programozott császárhoz teljesen felesleges a szülésznő!
9/14 anonim válasza:
Én fogadtam és tényleg felesleges.
A kórházban feküdtem már egy ideje, de csak egy fél nappal a műtét előtt tudtam meg, hogy programcsászár lesz - a szülésznővel viszont pár hónappal előtte megbeszéltem már. Egyébként kedves volt, tájékoztatott, borotvált, ő kötötte be az infúziót, megnyugtatott, kísérgette a férjemet (aki bejöhetett), és utána meglátogatott párszor - de ennyi.
10/14 anonim válasza:
Fölösleges, inkább anesztest fogadj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!