Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott csaszarnal is...

Programozott csaszarnal is erdemes szulesznot fogadni? Ti fogadtatok?

Figyelt kérdés
15 perc lesz a mutet, ilyenkor is nagy szerepe van a szulesznonek?
2013. máj. 18. 09:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én se fogadok szülésznőt pedig nekem nincs előre betervezve a császár,fogadott dokim van és ő hozza a szülésznőjét de azt mondta külön nekem nem kell megfogadnom még őt is azt ők egymás közt rendezik majd!70 ezer lesz így is...tudnám másra költeni de első baba és inkább legyen ott velem az az ember akihez hetekig jártam és megbízom benne!
2013. máj. 19. 14:22
 12/14 anonim ***** válasza:
68%
Megkérdezhetem, hogy miért jó anesztest fogadni? Pénzért óvatosabban szúrnak, vagy mi? Komolyan érdekel!
2013. máj. 19. 14:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó kérdés amúgy!!!Engem is érdekel!
2013. máj. 19. 14:58
 14/14 anonim válasza:
Én két császáron vagyok túl és szerintem sem kell szülésznőt fogadni,hisz azon kívül,hogy műtét elött felköt pár infúziót,és felrakja a ctg-zsinórt,meg adminisztrál egyéb szerepe nincs.Nekem például az anest asszistens volt aki végig beszélt hozzám,és nagyon kedves volt.
2013. máj. 19. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!