Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányadik héten pakoljátok...

Hányadik héten pakoljátok össze a kórházi cuccot? Hány db hálóinget érdemes venni? (Máskor nem használok hálóinget. )

Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 16:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

a 35 héten.és jól tettem mert a 37 hét végén megtréfált a babánk, és azt hittük elindult,aztán mégse,ezért bent kellett maradnom szülésig a kórházban ami majd csak a 41 héten lett esedékes,az is indítással .. no komment :)

egyébként 3 db hálóinget vittem magammal.elég volt.fenn a szülőszobán kaptam csak ottani kötelezőt míg lekerültem osztályra.

2013. jún. 6. 16:38
 2/13 anonim ***** válasza:

Most vagyok 29 hetes, és a 32.-33. hét környékén tervezek nagybevásárolni a kórházi darabokra, hogy a 34.-35. hétre meglegyen minden.

Hálóing az igény kérdése... Nekem mindenki más számot mondott, van, aki azt mondta 3 napra 3 pont elég, de volt, akinek nagyon folyt a teje és napi 2-t simán elhasznált. Nyilván, célszerű, hogyha min. napi 1-gyel készülsz, max. hazahozod, ha meg kell, akkor majd visznek be még. Nem tudom, mikor szülsz, én például augusztusban. Én úgy készülök, hogy viszek magammal 3 szabadidőnadrágot, hogy ne hálóingben mászkáljak majd, meg hozzá 3 felsőt, és így estére a 3 estére 2 db pizsivel készülök. (Én se vagyok hálóinges, jobban szeretem a pizsamát)

2013. jún. 6. 16:41
 3/13 A kérdező kommentje:
Elvileg 4 hét múlva szülök. Nem pakoltam még össze a kórházi csomagot, de már csak betétet kell vennem.
2013. jún. 6. 16:46
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem már rakd össze a csomagot.

Én kínaiban vettem olcsó hálóingeket, mert nekem nem is volt itthon. De lehettem volna rövidgatyában, pólóban is akár.

Ami neked kényelmes, abban legyél a kórházban.

3-4 napra készülj, 1 napra 1 adag ruha + jó ha van egy pluszban, ha esetleg összevéreznéd vagy leizzadnál többször, szülés után minden irányból jön az emberből valami.

2013. jún. 6. 17:22
 5/13 anonim ***** válasza:

Amikor koraszülés gyanús voltam,akkor már a 30. hétre kész volt minden. Egyébként a 35-36. héten pakoltam össze.

Nem használtam soha hálóinget,a kórházban sem volt "elvárás". Én 2 pizsit vittem. Az első háromnál elég volt,nem volt soha "baleset",a negyedik szülés után azonban nem bizonyult elegendőnek a kettő,alig száradt meg az egyik,már lehetett a másikat mosni... Legalább 3-4 alsó rész jól jött volna :-)

Könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)

2013. jún. 6. 17:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Szia!Én 3 hét múlva szülök,de még semmim sincs!Hétvégén szerzek be mindent.Én nem hálóinget veszek hanem rövid vagy halász gatyós pizsit.Az elsőt amikor szültem hálóinget vittem de nem éreztem jól magam benne.4-5 darab pizsit veszek és azt tudom késöbb is használni
2013. jún. 6. 22:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Én pizsamákat vettem, két párat, de a nadrágok nem voltak elegendők, ha jól emlékszem, még 2-t hozott be a férjem. Szóval két pizsamafelsőt és 4 pizsamaalsót "fogyasztottam".
2013. jún. 6. 22:42
 8/13 A kérdező kommentje:

Pizsialsót nem nehéz felvenni, ha nem tudok majd ülni a gátseb miatt? Az igaz hogy kényelmesebb lenne abban lenni.

Mentek a zöld kezek, köszi az eddigi válaszokat!

2013. jún. 7. 10:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Én 3 hálóinget vettem, de anyukám hozott még 2db.ot. Igaz Én hosszabb ideig voltam kórházban a gyerekemmel, de minimum 3db. Elég nagy a valószínűsége, hogy össze fogod vérezni, illetve Én az első nap (szülés napján) úgy izzadtam mint a lovak :)

36ik hétre raktam össze.

2013. jún. 7. 16:45
 10/13 anonim ***** válasza:
36. héten raktam össze, de ugye volt pár dolog amit csak indulás előtt (fogkefe, fésű stb). 1 hálóinget vittem, mert napközben rendes ruha volt rajtam.
2013. jún. 7. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!