Hányadik héten pakoljátok össze a kórházi cuccot? Hány db hálóinget érdemes venni? (Máskor nem használok hálóinget. )
Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 16:30
11/13 anonim válasza:
Én tök véletlen összepakoltam a 32 héten, mert a sógornőm többször rákérdezett, kész vagyok-e már a pakolással. Akkor korainak tűnt, de a 34 héten egy este váratlanul elfolyt a magzatvizem, és annyira megijedtem, hogy csak makogni tudtam a férjemnek, kit hívjon és hova menjünk. Ő (egyébként katasztrófavédő:)) gyorsan kipattant az ágyból, felkapta a táskámat és rohantunk a kórházba. Úgyhogy most eldöntöttem, hogy bizony a (32.) jövőhéten megint összepakolok, babonából. Szerintem nem baj, ha kész a cucc, elfér egy sarokban...
12/13 anonim válasza:
Engem is azzal ijesztgettek, hogy majd milyen nehéz lesz felvenni a pizsamanadrágot, de semmi bajom nem volt vele. Pedig az első szülésem elég nehéz volt, és viszonylag sokáig tartott a regeneráció. Nálam a hálóing egyszerűen nem volt opció, mert az folyamatosan a nyakamba kerül az ágyban. Nem akartam mindig azzal kínlódni, hogy húzogassam.
13/13 A kérdező kommentje:
Már összepakoltam, ideje is volt, 38. héten vagyok.
Naponta dagad a csomagom mert mindig eszembe jut valami :)
2013. jún. 18. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!