Mi a szuleszno feladata? Erdemes szulesznot is fogadni a doki melle? Vagy egyaltalan melyiket erdemesebb fogadni szulesznot vagy dokit?
Én fogadnék szülésznőt mindenképp,mert nagyon jó, hogy ott van végig.
Amikor én szültem, egy ismerős szülésznőt fogadtunk fel, aki a lélekjelenlétével is rengeteget segített nekünk. Tágított, hámozta a kisfiam fejéről a a méhszájat, simogatta, masszírozta a derekamat fájások közben. Rengeteget beszélgettünk teljesen más dolgokról, elterelte a figyelmet.Szóval én maximálisan meg voltam elégedve. Arról nem beszélvve, hogy ebédelni ment csak ki 10 percre, közben végig velünk volt. A doki kb 3szor jött be, fogadott volt, de nem nagyon pénzeltem előtte(max 3-szor adtam neki 5ezret). Viszont ennek ellenére rendesen viselkedett velünk. Aránylag gyors szülésem volt. Burokrepesztés után 3 óra alatt megvolt a kicsim.
Következő alkalommal sem tennék másként.
Szerintem érdemes fogadnod!
A kórházi protokolltól függ, hogy mit csinál a szülésznő.
Fogadtam szülésznőt és orvost is. A szülésznő volt velem végig (amikor igényeltem), az orvos csak időnként jött a szülőszobába rámnézni. A végén pedig a szülésznő "vezényelt" hogy mit csináljak és a párom és a doki hogyan segítsenek.
Miután meglett a baba az orvos varrogatott és a szülésznő mosott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!