Doki azt mondta akkor induljak ha 2 órája 5 perces fájásaim vannak. Második baba. Nem késő?
De....én mikor 5 perceseim voltak egyből indultam, kb 20 perc volt mire a kórházba értünk, megvizsgált a doki és már bő 4 ujjra nyitva voltam....megkérdezte az orvos hány napja vajúdok,mondtam, hogy most kezdődött.
Ez után kb 40 perccel már az ölemben fogtam kisfiam, kb 3 tolófájásra kint is volt.
Első fiam 7-8 óra alatt lett meg.
Ha neked is gyorsan ment az első is,akkor meg végképp ne várj sokat!
Mondjuk nekünk csak 2 év van a fiúk között,ez is számít!
Hááát attól is függ hol laktok a kórházhoz képest de azért mivel második baba hát necces, még a nagyobbat is esetleg el kell helyezni vagy szólni hogy jöjjön a segítség vigyázni rá...
Nekem a dokim pont azt mondta hogy NE VÁRJAM meg míg megbízhatóan 5 percesek lesznek hanem bizony már 10 percessel vagy mindegy csak RENDSZERES fájással rongyoljak befelé (mondjuk mi 20 percre lakunk a kórháztól) mert 2.babák már hipergyorsan meg tudnak érkezni.
Egyébként igaza is lett mert első fájástól számítva 3 óra múlva a kezemben volt a baba. Az 5 perces fájásoktól pedig olyan 40 percre (és ha a burok megreped mondjuk magától otthon akkor be se érünk mert onnan 20 perc múlva kibújt a lányom).
Hát nekem fél 7-kor pont a híradó kezdetekor kezdődtek a fájásaim, kereken 8 órakor a karomban volt a lányom :)
Én tuti nem várnék... :)
Én még nem szültem,de gondolom ha előbb bemész az sem baj!Inkább lennék előbb olyan helyen ahol biztosnágban vagyok ha jön a baba.
Jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!