Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Doki azt mondta akkor induljak...

Doki azt mondta akkor induljak ha 2 órája 5 perces fájásaim vannak. Második baba. Nem késő?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 14:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát nekem késő lett volna az tuti. Én csak az utolsó 10 percet éreztem, utána már jött is a baba. Harmadiknál meg már 10 perc sem volt.
2013. jún. 23. 14:43
 2/12 anonim ***** válasza:

De....én mikor 5 perceseim voltak egyből indultam, kb 20 perc volt mire a kórházba értünk, megvizsgált a doki és már bő 4 ujjra nyitva voltam....megkérdezte az orvos hány napja vajúdok,mondtam, hogy most kezdődött.

Ez után kb 40 perccel már az ölemben fogtam kisfiam, kb 3 tolófájásra kint is volt.

Első fiam 7-8 óra alatt lett meg.

Ha neked is gyorsan ment az első is,akkor meg végképp ne várj sokat!

Mondjuk nekünk csak 2 év van a fiúk között,ez is számít!

2013. jún. 23. 14:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Én egy egész délutánt, és kora estét ültem itthon 5 perces fájásokkal.Csak akkor hívtam mentőt amikor már erősödtek.Így is 4,5 órát vajúdtam a kórházban.Itthon interneteztem, tévéztem meg lezuhanyoztam.Mondani hogy kellemesen szenvedtem és írogattam a fájások gyakoriságát! :) szerintem azért te is tudni fogod már 2. szülésnél hogy mikor kell menni, mert én is tudtam, pedig az 1. babámat indították, ezért szinte fogalmam se volt, hogy milyen ha természetesen indul be a dolog.
2013. jún. 23. 14:45
 4/12 anonim ***** válasza:
de az, elvileg azt szokták mondani 5 percesnél már indulni kell, inkább menj be, nem fognak kidobni nyugi. Sok nő simán megszül 2 óra alatt, nem is értem az orvosodat.
2013. jún. 23. 15:03
 5/12 anonim ***** válasza:

Hááát attól is függ hol laktok a kórházhoz képest de azért mivel második baba hát necces, még a nagyobbat is esetleg el kell helyezni vagy szólni hogy jöjjön a segítség vigyázni rá...

Nekem a dokim pont azt mondta hogy NE VÁRJAM meg míg megbízhatóan 5 percesek lesznek hanem bizony már 10 percessel vagy mindegy csak RENDSZERES fájással rongyoljak befelé (mondjuk mi 20 percre lakunk a kórháztól) mert 2.babák már hipergyorsan meg tudnak érkezni.

Egyébként igaza is lett mert első fájástól számítva 3 óra múlva a kezemben volt a baba. Az 5 perces fájásoktól pedig olyan 40 percre (és ha a burok megreped mondjuk magától otthon akkor be se érünk mert onnan 20 perc múlva kibújt a lányom).

2013. jún. 23. 15:05
 6/12 anonim ***** válasza:

Hát nekem fél 7-kor pont a híradó kezdetekor kezdődtek a fájásaim, kereken 8 órakor a karomban volt a lányom :)

Én tuti nem várnék... :)

2013. jún. 23. 15:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Én két óra alatt megszültem a második babámat.. :) tuti nem várnék.
2013. jún. 23. 15:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Kb 3db 5 perces fájásom volt a másodiknál és összesen nem volt 3 óra az egész szülés. Nekem késő lett volna. Így is majdnem késő lett.
2013. jún. 23. 16:15
 9/12 A kérdező kommentje:
7 éves a nagyobb, úgyhogy viszonylag régen szültem. Akkor az 5 percesektõl számítva 2 óra múlva kezdtem a kitolást. Ami még 3/4 óra volt. Akkor sokáig topogtam 10 percesekkel. Nem tudom számít e... A kórház kb fél óra.
2013. jún. 23. 16:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Én még nem szültem,de gondolom ha előbb bemész az sem baj!Inkább lennék előbb olyan helyen ahol biztosnágban vagyok ha jön a baba.

Jó egészséget nektek!

2013. jún. 23. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!