Doki azt mondta akkor induljak ha 2 órája 5 perces fájásaim vannak. Második baba. Nem késő?
Szia!
Nekem az elsőnél másfél óra 5 perces után 3 percesek jöttek..
A kicsinél meg rögtön 4 percesekkel kezdődött!De én mindkétszer itthon maradtam amíg csak lehetett!A nagyobbiknál csak véletln sikerült ilyen jól,de a kicsinél reggel 8kor kezdődött és 3g ittjon voltunk, 16:44re lett meg!Hiába kezdődött 4 percesekkel, lassan haladt de nagyon kényelmes volt itthon lenni!a kórházban már csak megvizsgált az ügeletes a saját dokim meg beért mire végeztek a vizsgálattal meg a papírokkal, és jött is a kitolás!
Szerintem bízz az érzéseidben, és tudni fogod mikor kell indulni!De ha bent biztonságosabb akkor induljatok hamarabb!
Szia!
Attól függ, milyen messze van a kórház!!
Én a második szülésnél, 10 percesekkel indultam, mert 120 km-re laktam a választott kórháztól és orvosomtól. Mire beértem 3 percesek voltak, és 4 ujjnyira tágultam. A burok tartotta a Fiamat :)
10-kor indultunk el, és 14:15-kor már a karomban volt :)
Üdv két gyermekes Anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!