20 évesen érdemes szülni?
Figyelt kérdés
-2013. júl. 30. 09:13
1/14 anonim válasza:
Ha van hová, van kinek, fel tudjátok nevelni, szeretnétek, akkor mindenképpen! :)
2/14 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy érdemes? Anyagilag egy általunk elképzelt átlag 20 évesnek érdemes-e belevágni? Vagy érdemes-e megtartani? Vagy hogy milyen előnyei vannak ahhoz képest, ha idősebben szülsz? Mire gondoltál?
3/14 anonim válasza:
20 evesen lettem terhes. Nem terveztuk mèg. Varatlanul ert, fel sem merult bennunk h elvetessuk.
Mi sok mindent orokoltunk, pl kisagyat, pelenkazot, ruhakat. De igy is rengeteg mindent kellett venni. Maganorvoshoz jartam havi 10 ezerert.
Ha a parom nem keres annyit amennyit, biztos nem igy alakultak volna a dolgok. Nem tudnank mindent megadni a fiunknak.
Ja es 5 eve voltunk egyutt,mikor terhes lettem.
Szoval en azt mondom, ha keszen allsz a gyereknevelesre, a paroddal regebb ota egyutt vagytok, es. meg van az anyagi hatter is hozza, semmi akadalya! :)
4/14 anonim válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ. neked kell ismerned saját magadat és a párodat, hogy fel tudtok e nőni a feladathoz, tudtok-e áldozatot hozni, át tudja-e írni az életeteket. Fel tudja-e váltani az éjszakai bulizást, az éjszakai pelenkacsere, a táskában a rúzst a cumisüveg, a haverokkal a sörözést a babakocsi tologatás?. Ha ezekre képesek vagytok, akkor fel fogjátok tudni nevelni. Cserébe pedig elképzelhetetlen dolgokat kaptok, amikor ránéztek a gyermeketekre. :)
5/14 anonim válasza:
Én nem nagyon értem ezeket a kérdéseket... Ha megvan hozzá a párod, munka, pénz, feltételek, akkor én biztos nem vadidegenektől kérdezgetném. Amíg saját magad nem vagy biztos benne ne szülj. Én mondjuk nem szültem volna 20 évesen.
6/14 anonim válasza:
Ha van ház/lakás ,megfelelő anyagi érzelmi biztonság akkor igen.
7/14 anonim válasza:
Ha mindent megtudsz adni a babának,amire szüksége van és szeretnéd is őt,akkor persze! Én 21 éves kismama vagyok,terveztük a babát. Soha semmi jobb dolog nem történt még velem az esküvőmön kívül :)
8/14 anonim válasza:
Én 20 évesen szültem a nagylányomat aki már 14 éves és nem bántam meg!:) Ha meg van a megfelelő háttér akkor miért ne?:) Sok sikert neked!:)
9/14 anonim válasza:
Ha megfelelő a háttér,miért ne? Én 18 évesen szültem a lányomat! Iskolát befejeztem,párom elvett feleségül,vettünk egy kis házat,rendbe hoztuk még vártam a babát.A férjem megbízható,rendes ember,meg sem fordult a fejembe hogy elvetessem.Végül ,,bejött,, a megérzésem.Azóta eltelt 10 év,és minden tökéletes,3 csodás gyereket nevelünk azóta!Nem bántam meg,hogy fiatalon szültem,legalább fiatalos nagyi leszek! :)
10/14 anonim válasza:
Én akkor szültem a fiamat, de az én vagyok. Ha hezitálsz egy kicsit is akkor inkább várj még. Ez a döntés életre szól és nem lehet vissza vonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!