Milyen érzés a burokrepesztés?
Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 15:54
11/14 anonim 

válasza:

Nem fájt, kétszer repesztettek valami kampós izével. Csak éreztem,hogy elönt a meleg víz!
12/14 anonim 

válasza:

Megkönnyebbülést éreztem, mégiscsak könnyebb lettem pár literrel. Viszont marhára megijedtem a hasam alakjától először. :)
13/14 anonim 

válasza:

Semmit nem ereztem, csak h elont a viz. De mar 16 ora vajudas utan mit erdekelt engem h mit csinalnak :) 4 ora mulva lett meg a fiam.
14/14 Eni83 válasza:
Sziasztok!
Nekem ballonos tágítás is volt, és utána volt a burokrepesztés. Nem fájt egyáltalán, inkább kellemetlen volt egy picit. Utána rögtön elkezd folydogálni a magzatvíz, és fokozatosan beindulnak a fájások. Nálam legalábbis így volt, bár nálam kivételesen már a ballon indította a fájásokat, bár azok még nagyon enyhék voltak. A burokrepesztés után fordult a dolog komolyra.
Nálam fél 3kor volt burokrepesztés, és 3/4 9kor született meg a kisfiam.
Szóval burokrepesztés nem gáz, ne féljetek tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!