Csaszarozni fognak hetfon, es spinalis erzestelenitot fogok kapni. Leirnatok hogy milyen erzes? Es nektek mik a tapasztalaitok vele?
Ahogy az előző írta,a fejedet ne emeld fel,még inni se,legfeljebb fordíthatod.Az injekció nem fáj,egy tompa nyomáshoz hasonlít,mint mikor hüvelykujjal megnyomják a gerincedet.
És azonnal fogod látni a babát is.
Sok sikert.
jobbra balra mozgathatod majd,csak fel ne emeld.
sajnos nekem nincs jó tapasztalatom lányom és fiam után is elég fájdalmasan a gerincem ahova szúrtak.
remélem kicsit szerencsésebb leszel.
folyamat:terpeszbe kell ülnöd,kezed a lábaid közé tenni,fejedet előre hajtani amennyire csak tudod és a vállaidat leengedni.
a beteghordó fog segíteni neked,ha minden igaz,nekem mind két alkalommal ő segített és fogott le.
ugyan azt fogod érezni minta egy inyekciót kapnál.
az elsőt azért kapod h a többit ne érezd.
kitartás és sok sikert!
Még ülve homorítani kellett, aztán kitapogatták a gerincem és egy jó nagy tűvel megböktek, ami mire fájt volna, már lekötött az, hogy hoppá, nem érzem a lábam. Mire hanyatt fektettek, már csak a nyakamat éreztem. Nekem nagyon lement tőle a vérnyomásom, és végig ájulás meg hányinger kerülgetett.
És engem 6 órával utána felállítottak (nem lett fejfájásom) - ez biztos kórházanként változó.
Nekem nem volt rossz,teljesen be kellett púposítani a hátam,kitapogatták a helyet,és lefertőtlenítették.Kapsz előtte egy érzéstelenítőt a bőrödbe,ahová majd a másikat szúrják,ettől nem is érzed majd azt,amit a gerincedbe adnak.Nem fáj.
Hamar elzsibbadsz,ezt tesztelgetik majd,és mikor tutira nem érzed az alsó "fertályt",akkor eltakarnak lent,és hipp-hopp megláthatod a kis picúrodat :)
Az aneszteziológuson sok múlik,meg hogy milyen tűvel szúr.Nekem kutya bajom nem volt,de a szobatársam migrénes fejfájással volt kénytelen ellátni a babáját utána 5 napig a kórházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!