Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszarozni fognak hetfon, es...

Csaszarozni fognak hetfon, es spinalis erzestelenitot fogok kapni. Leirnatok hogy milyen erzes? Es nektek mik a tapasztalaitok vele?

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Gerincbe adják, addig mozdulatlannak kellene lenned. Másnap arra kell figyelni, illetve műtét utáni 12 órában, hogy ne mozgasd a fejed, hogy ne kapj migrént! A legjobbakat nektek!
2013. júl. 5. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Ahogy az előző írta,a fejedet ne emeld fel,még inni se,legfeljebb fordíthatod.Az injekció nem fáj,egy tompa nyomáshoz hasonlít,mint mikor hüvelykujjal megnyomják a gerincedet.

És azonnal fogod látni a babát is.

Sok sikert.

2013. júl. 5. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:

jobbra balra mozgathatod majd,csak fel ne emeld.

sajnos nekem nincs jó tapasztalatom lányom és fiam után is elég fájdalmasan a gerincem ahova szúrtak.

remélem kicsit szerencsésebb leszel.

folyamat:terpeszbe kell ülnöd,kezed a lábaid közé tenni,fejedet előre hajtani amennyire csak tudod és a vállaidat leengedni.

a beteghordó fog segíteni neked,ha minden igaz,nekem mind két alkalommal ő segített és fogott le.

ugyan azt fogod érezni minta egy inyekciót kapnál.

az elsőt azért kapod h a többit ne érezd.

kitartás és sok sikert!

2013. júl. 5. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Még ülve homorítani kellett, aztán kitapogatták a gerincem és egy jó nagy tűvel megböktek, ami mire fájt volna, már lekötött az, hogy hoppá, nem érzem a lábam. Mire hanyatt fektettek, már csak a nyakamat éreztem. Nekem nagyon lement tőle a vérnyomásom, és végig ájulás meg hányinger kerülgetett.

És engem 6 órával utána felállítottak (nem lett fejfájásom) - ez biztos kórházanként változó.

2013. júl. 5. 20:14
 5/6 Tica0121 ***** válasza:
Nekem szörnyű volt. Fájt, el is ájultam, pedig jól bírom a fájdalmat... Utánna nem volt rossz, tényleg csak a fejmozgatásra kellett odafigyelni. Engem is 6 óra múlva talpra állítottak, elvittek pisilni, de még másnap figyelni kellett, hogy hogyan mozdítom a fejem!
2013. júl. 5. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt rossz,teljesen be kellett púposítani a hátam,kitapogatták a helyet,és lefertőtlenítették.Kapsz előtte egy érzéstelenítőt a bőrödbe,ahová majd a másikat szúrják,ettől nem is érzed majd azt,amit a gerincedbe adnak.Nem fáj.

Hamar elzsibbadsz,ezt tesztelgetik majd,és mikor tutira nem érzed az alsó "fertályt",akkor eltakarnak lent,és hipp-hopp megláthatod a kis picúrodat :)

Az aneszteziológuson sok múlik,meg hogy milyen tűvel szúr.Nekem kutya bajom nem volt,de a szobatársam migrénes fejfájással volt kénytelen ellátni a babáját utána 5 napig a kórházban.

2013. júl. 7. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!