Maga a burokrepesztés semmilyen érzés, nem érzed. Egy sima vizsgálathoz hasonlítanám, kicsit kellemetlen az bent amikor a méhet lenyomják. Nekem már 3x csinálták.
2013. júl. 18. 15:55
2/14 anonim válasza:
2x volt burokrepesztésem. Semmit nem éreztem, csak azt, hogy elönt mindent a magzatvíz. Viszont utána hirtelen felerősödtek a fájások.
2013. júl. 18. 15:56
3/14 gabszem válasza:
elég kellemetlen, a burokrepesztés nem fáj, de nagyon mélyen benyúl a doki, hogy elérje, ráadásul fájás közben csinálja amitől még rosszabb. Kellemetlen, de ki lehet bírni.
2013. júl. 18. 16:01
4/14 anonim válasza:
Nem éreztem semmit. És ráadásul nem is fájás közben csinálta, mert emlékszem, hogy úgy vigyorogtam, mint a vadalma. Vicces volt, olyan, mintha bepisiltem volna. A dokimnak pedig arany keze van. Soha nem éreztem, mikor vizsgált, még a magzatvízvizsgálat sem fájt.
Szóval semmilyen. Benyúlt, kész, aztán ömlött a cucc. Aztán jött a neheze. Burokrepesztés után szépen felerősödtek a fájások.
2013. júl. 18. 16:06
5/14 anonim válasza:
Nekem nem fájás közben csinálta,olyan érzés volt mintha lenne bennem egy lufi és azt kivágta volna, nem fájt,nem volt kellemetlen,fura érzés volt,hogy folyik ki belőlem a meleg víz!
2013. júl. 18. 16:40
6/14 anonim válasza:
Nekem nem fájt, inkább megkönnyebbültem, mikor kifolyt egy nagy adag víz. Egyiknél sem éreztem semmit.
2013. júl. 18. 16:44
7/14 anonim válasza:
az elsőnél megkönnyebülés, "elöntött", mintha bepisiltem volna, nagyon meleg volt.
A másodiknál szinte semmi, mintha csak csordogált volna valami, csodálkoztam is rajta miért. Szinte nem is éreztem.
Kb a méhszájvizsgálathoz tudnám hasonlítani, vagy talán a magzatvíz kukucskához.
2013. júl. 18. 17:46
8/14 anonim válasza:
...ja és nem fájás közben csinálták egyiket sem.
2013. júl. 18. 17:46
9/14 anonim válasza:
nem fájás közben csinálták, mert előtte egyáltalán nem voltak fájások, attól kezdve lett.
semmit nem éreztem, csak folyt a magzatvíz, melegebb volt, mint amire számítottam.
2013. júl. 18. 18:26
10/14 anonim válasza:
Maga a burokrepesztés nem fájt, csak azt éreztem hogy elöntött a meleg víz. Viszont utána nagyon erős fájásaim lettek szinte azonnal és rá 1 órára meg is született a 4kg-os lányom :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!