Fáj a burokrepesztés vagy csak kellemetlen? Milyen érzés?
Figyelt kérdés
2007. okt. 9. 09:02
1/14 anonim válasza:
én azt hallottam hogy nemfaj ,szinte érzéstelen amikor a doki megrepeszti..
2/14 anonim válasza:
Èn pont az ellenkezöjét hallottam.Egy hosszú vékony tüvel megszu´rják,hogy kilukadjon a burok.Növérem azt mondta,hogy neki eléggé fa´jt.De nem mindíg kerül burok repesztésre sor,csak ha magától idöden nem folyik el a magzat víz.
3/14 anonim válasza:
szia,
a repesztés nem fáj. Nekem pesztették a burkot mert túlhortam a csajszimat.
4/14 anonim válasza:
Nem fáj a burokrepesztés,nekem mind a kettő gyerkőcömmel repesztették és nem érzel semmit csak mikor kicsorog a langyos viz.
5/14 anonim válasza:
Én semmit nem éreztem belöle! Olyan érzés mikor vizsgál az orvos!
6/14 anonim válasza:
szia!
nekem akkor csinálták amikor fájás volt ezért a szúrást nem éreztem.
7/14 anonim válasza:
Nem fáj. Kellemes, meleg érzést érzel.
8/14 anonim válasza:
Nem fáj, kb. 2 perc + pár perc, míg lefolyik a víz egy kis tálkába. Nekem szappanos víz benyomását keltette :) utána eltünik a nagy hasad teltsége és rátapad a babára. Nem kell félni! Gyors szülést kívánok!
9/14 anonim válasza:
Nem fáj, nem is lehet érezni semmit, csak hogy csorog ki a langyos víz.
10/14 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm nem rég szült,a négy kiló fölötti baba burokrepesztéstől számítva két óra alatt megszületett, ám a burokrepesztés annyira fájdalmas volt, hogy a kismama le tudta volna kaparni a falat: ilyen hatalmas fájdalomra nem számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!