Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátvarrás után nagy wc?

Gátvarrás után nagy wc?

Figyelt kérdés

Akinek varrtak, mikor mert/tudott nagy wc-re menni? Nem félt tőle? Nem fájt? Még nem szültem, de nem vok messze tőle.

34 h km

2013. júl. 3. 19:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Inkább félsz tőle, azért rossz, legalábbis én így voltam. Kétszer szültem, rögtön másnap mentem is. Először kaptam valami bogyót, másodszorra semmit. Nagyon féltem tőle, ezért volt rossz, különben nem fájt, ez inkább egy tudat alatti rossz érzés, nem tényleges fájdalom, pláne nem egy szülés után :)
2013. júl. 4. 15:46
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem csak belső varrataim lettek, de abból egy egész matyóhímzés. Sok rostosat ettem, nagyon óvatos voltam, külön figyeltem, hogy ne nyomjak - nem volt gond, rosszabbra számítottam. Az inkább meglepett, hogy bár az elejét éreztem, a végét egyáltalán nem. Fogalmam sem volt, hogy jön-e még valami, végeztem-e már. Így utólag már inkább vicces. Széklet nélkül engem se engedtek volna haza.
2013. júl. 7. 10:51
 23/24 A kérdező kommentje:
Koszonom! Hat nem eleg h az ember tart a szulestol, de utana meg ez is! :-\
2013. júl. 7. 21:11
 24/24 anonim ***** válasza:
:) Meg még mi minden, ami csak utólag derül ki! :D Lehet, hogy jobb ezen nem gondolkodni előre. Mikor oda jutsz, úgyis megoldod.
2013. júl. 11. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!