Gátvarrás után nagy wc?
Akinek varrtak, mikor mert/tudott nagy wc-re menni? Nem félt tőle? Nem fájt? Még nem szültem, de nem vok messze tőle.
34 h km
Szakadtam is, vágtak is, elég nagy gátsebem volt. A szülésznő mondta egyek sok rostosat, az könnyít. Így is tettem, másnap nagy wc-n semmi komolyabb gond nem volt!
Majdnem hogy ülni rosszabb volt, mint ez az említett dolog :s de aztán az is rendeződött.
Féltem tőle...de nem kellett volna... a 3. napon itthon mentem el, már nagyon kavargott a gyomrom, féltem elmenni, de muszáj volt már :D
Egyáltalán nem volt semmi fájdalom, inkább kellemetlen volt egy kicsit.
8 napja szültem, azóta 2 szer voltam, semmi gond nélkül :)
Viszont ülni nem tudok, nehézkes az ágyban a forgolódás, és a vérzés is zavar. Úgyhogy ez a nagy wc-zés mellette semmi :D Ne félj tőle.
(Ne nagyon erőlködj, nyomd, inkább ülj többet a wc-n)
Könnyű szülést neked :)
Én is repedtem, vágtak is. Belül kb 8 öltés, kívülre 5 öltést kaptam. Én is paráztam a nagy dolog miatt, de olyan hasmenésem volt a beöntés miatt a szülés után, hogy könnyű volt kinyomni. Persze nagyon óvatosan, és csak kicsiket volt szabad, de örültem,hogy nem egy vastag jött ki. Már bocsi,hogy így fejezem ki magam, de ez mindenki számára egyértelmű így :-)
Nekem azzal volt inkább a gondom,hogy kb szülés után 2 héttel meg székrekedésem volt, és akkor még a seb kicsit érzékeny, hát nem volt könnyű az az időszak.
Jézusom amiket írtok..vágnak repedsz...juj már így is tiszta para vagyok a szülés miatt mert félek a fájdalomtól .most már nem csak a fájdalomtól félek.természetesen tisztában vagyok azzal ami történni fog de azért vannak sötét foltok..hol vàgnak át pontosannyugtassatok meg hogy nem lesz annyira veszélyes a szülés :s
23 hetes leendő anyuci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!