Nyolc hónappal szülés után felrepedhet a gátvarrás helye?
Figyelt kérdés
Úgy áll a helyzet, hogy amikor szültem, már nem voltunk együtt az apukával, aztán azóta lett párom, és most szexeltünk először (ami elég hosszúra sikerült), és már közben is éreztem, hogy valami fáj, de annyira nem figyeltem rá, viszont reggel már elég kellemetlen volt, és ott, ahol össze lettem varrva, eléggé fájdalmas, kicsit olyan érzés, mintha még nem forrt volna össze a seb, pedig ugye eddig ilyen probléma nem volt, már régóta nem fájt, teljesen normális volt. Most meg igencsak fáj. Vagy ez normális? Holnap amúgy is megyek a nődokihoz, csak szeretném tudni, hogy mire számíthato, hogy most felrepedhet, vagy sem. És ha felrepedt, akkor össze fogják varrni újra?2008. júl. 13. 22:32
1/4 anonim válasza:
Á, fel nem repedhet (szerintem), az pár nap alatt begyógyul, inkább kicsit "berozsdásodott" a 8 hónap alatt. De a dokit mindenképpen kérdezd meg.
2/4 anonim válasza:
Ilyenkora már össze fornak aszövetek és a bör is ha két vagy három hét a regenerálodási idő általában szerintem csak régvolt szex az életedben ,lassa el mulik malyd több elöjáték ,sikositó és lassu behatolás.Lassan vissza nyered a régi formád.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Voltam orvosnál, szerencsére nincs semmi baj :)))A doki szerint is normális, hogy fáj ennyi idő után, meg azt is mondta, hogy óvatosan, és akkor nem fog fájni.
2008. júl. 16. 21:07
4/4 anonim válasza:
Néha én is azt hiszem,hogy szétnyílt a varrás ott alant... Mindig érzem hogy a szöveteim már nem olyanok, mint szülés előtt. De nem nyílhatok szét, hisz már 14hónapja,hogy szültem!
Az intimtorna segít,hogy újra rugalmasak legyenek az izmok,szövetek. Szülés után egy hónappal már lehet végezni őket.
Viszont néha arra gondolok,h túlságosan "szorosra" varrt össze a dokim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!