S. O. S. Van rajtam kívül még valaki akit gátszakadás után rosszul varrt össze a doki?
Lassan 4hónapja szültem,10perc alatt bújt ki a kisfiam. Nem ért be a szülőszobára orvos,szakadtam faltól falig (3700g) , de főleg felszíni szakadás volt hála Istennek. 2x kérdezte a szülésznő az ügyeletes medikát riadtan, hogy csináljunk e gátmetszést, ott álltak lefagyva mind a ketten. hát nem csináltak. a zárómra is az van írva, hogy gátvédelemmel szültem,miközben ez sem igaz. Egyszerűen a kórház nem volt felkészülve ilyen gyors szülésre.
A doki a varrásra ért be (hozzá teszem rosszul adtak be 3! érzéstelenítő injekciót.., minden tűszúrást éreztem, majd 1órán át..). Azóta nagyon tág vagyok. Intim tornázok, ami segít valamennyit belül,de a bemenet... egyszerűen nem varrtak jól össze. Úgy képzeljétek mintha egy ingen az utolsó gomb nem lenne begombolva. Egy darabot nem varrt a helyére, ami látható. Valamint látom a húgycső nyílásomat is, mert lejjebb került az is, idáig nem látszódott. Mit csináljak, lehet ezt korrigálni?
Nem feltétlenül varrt rosszul össze. Ezen a félregombolt inges hasonlaton jót röhögtem, bocs, nagyon találó :-) Én anno stroke-os archoz hasonlítottam az enyémet. Félig lebiggyedt szájjal...
Szóval mintha az én alsófelemet írtad volna le. Két gyereket szültem, gátvédelemmel, de mindkét esetben repedtem. Ugyanott. Az első szülés után megnéztem a lenti dolgaimat tükörben. Nem örültem neki, de tudomásul vettem, hogy az amúgy esztétikus nunim a múlté. Még fél évvel a szülés után is úgy éreztem közösüléskor, mintha az uram egy krátert próbálna kitölteni. Aztán ez pár hónap múlva rendeződött. A második gyereknél már nem foglalkoztam ezzel, de mára nyoma sincs a félregombolt ing kinézetnek. Nem tudom, ez mennyire általáns, vagy szokatlan jelenség, mert mivel engem nem izgatott a dolog, nem is kérdezgettem erről az anyuka ismerőseimet.
Ambuláns műtéttel meg tudják csinálni!
Sajnos én is így jártam,soha többet nem is mentem abba a kórházba.
Ha gondolod és pesti vagy,szívesen megadom a doktornő telefonszámát,aki a helyreállítást csinálta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!