Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátvarrás után nagy wc?

Gátvarrás után nagy wc?

Figyelt kérdés

Akinek varrtak, mikor mert/tudott nagy wc-re menni? Nem félt tőle? Nem fájt? Még nem szültem, de nem vok messze tőle.

34 h km

2013. júl. 3. 19:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Utolsónak: ne félj tőle! A másodiknál meg sem éreztem, amikor vágtak, érzéstelenítettek rendesen. Elsőnél 1 másodpercig fájt. Persze utána hetekig fáj az embernek, de az olyan bírható fájdalom, s akkor már ott a babád is, abszolút nem érdekel, hogy épp hol fáj. Szóval ne félj előre!
2013. júl. 3. 21:21
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat lányok! Ahogy közeledek a szüléshez, eszembe jutott ez a dolog. Gondoltam h nem lehet könnyű, de ennyire nem gondoltam szörnyűnek :-\ Amiket írtok... háát... Én is félek az egésztől, főleg az ismeretlen dolgoktól, de mellette meg alig várom h láthassam a kislányom. Az ember azt hinné h ha a szülésen túl van már, akkor minden máson is. Persze tudom nem 1-2 nap a felépülés.
2013. júl. 3. 21:39
 13/24 anonim ***** válasza:
bocsi az offért! Azt meg kérdezhetem, h wc-és után mivel kell megtisztítani? Wc papír vagy törlőkendő?
2013. júl. 3. 22:36
 14/24 anonim ***** válasza:
zuhany! engem a doki külön figyelmeztetett!
2013. júl. 4. 06:16
 15/24 A kérdező kommentje:
Erre én is kiváncsi vagyok! :-) Bár sztem a nedves törlőkendő finomabb tapintású, mint a legpuhább wc papír. Én sztem majd biztos a törlőkendőt fogom használni. De ha vki megírná h neki mi vált be, megköszönnénk! :-)
2013. júl. 4. 06:17
 16/24 A kérdező kommentje:
Szimplán zuhany? Semmi papír?
2013. júl. 4. 06:18
 17/24 anonim ***** válasza:
a nagyja persze papír, de én nem nagyon mertem törölni. ..
2013. júl. 4. 07:41
 18/24 anonim ***** válasza:

szules utan 2 nappal tudtam nagy wc-re menni, addig sikerult tartogatni. nagyon feltem tole. fajt is, neha azt hittem szetszakad a sebem. en is szakadtam kivul belul a gatmetszes ellenere is. a torlestol is nagyon feltem. biztos "szep" lett az eredmeny, de nem mertem erosen torolni, mert mindig az jart a fejembe h veletlenul kirantom a cernat es szetszakad a sebem :D

Szules utan 1 hettel is, szoritottam itthon a torolkozo szaritot a falon wc-zes kozben.

2013. júl. 4. 09:47
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát a kaki nem ment egy hamar, de a pisi se. Nem bírtam egyszerűen ráülni a wc-re. Aztán azt mondták a nővérek, hogy pisiljek a zuhany alatt, ha máshogy nem megy.
2013. júl. 4. 10:08
 20/24 anonim ***** válasza:

Madártej!Én mindig kaptam-ugye babaonából, hogy legyen tej.

az ízét szeretem,a babona nem érdekel,de a kakit mindig meghozta folyékonyabb állapotban.Törlés óvatosan papírral(nekem a nedves csípte a dolgokat)majd zuhany.

Könnyű szülést Neked!

2013. júl. 4. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!