Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egész pontosan mi az a gátvarrás?

Egész pontosan mi az a gátvarrás?

Figyelt kérdés
(szülés után, és csak az értelmes választ várom)

2013. máj. 27. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
A kitolási szakban általában a (gát)repedést megelőzendő a doki egy kitolásnál gátmetszést csinál, így segíti a babát, a könnyebb átjutásban. Mikor megszületett a baba értelemszerűen ezt a vágást összevarja (vagy ha nem csinált vágást és repedt azt). Ez a gátvarrás. Én nem tudom adnak-e érzéstelenítőt hozzá, nekem fájt, mikor varrta! :-(
2013. máj. 27. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:

a punidnál egy izom felel azért, hogy vissza tdujad tartani kakit meg a vizeletet. ez a gát izom. Viszont mivel a baba feje elég nagy és mi meg elég rugalmatlanok vagyunk ezért a gétizom sokszor elreped a kitolás alatt. Van ahol vágni kell (nalunk csak nagyon indokolt esetben vágnak, németországban inkább a repedést tartják gyorsabb gyógyulásnak, de nekem egyik sem fájt annyira).

mikor a baba megszületett, akkor minden össze varr a doki ami elszakadt. itt lehet a hüvely, a gátizom, a bör kívülröl stb...

Ha hallottál már gátizom tonráról, az az intim torna. erre mind szült nöknek, mind soha nem szült nöknek, e´s férfiaknak is szüksége lenne, hogy ne csorgasson 80 évesen a gatyába (van aki már 60 évesen).

2013. máj. 27. 20:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!! :D amúgy elfelejtettem kiírni hogy 16 éves fiú vagyok úgyhogy nincs punim de azért kösz a választ!! :D
2013. máj. 27. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
De gátizmod neked is van, ismerkedjetek össze, jól fog jönni ha tudsz róla, legkésőbb az (időskori) vizelettartási problémákkor. Amiket te is meg tudsz előzni ha tornáztatod ezt az izmot is. Jah, de hogy aktuálisabb is legyek, a ffi gátizom kontrollálásának tudománya igen sok pozitív dolgot hozhat a szexuális életedben is, szóval nem baj az, ha tudod, hol van ez az izom és mire (is) való:). Bocs az off- ért:)!
2013. máj. 28. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!