Szülés után mennyi ideig gyógyul be az aranyér? Mivel kell kezelni? Esetleg a gátvarrás hamarabb gyógyul?
Figyelt kérdés
29 hetes vagyok és sajnos 1 hete aranyerem lett...Szülésnél biztos kijön-mondta keresztanyám.Fájt is,vérzett is.2009. ápr. 4. 05:00
1/5 anonim válasza:
Az aranyeret jobb lenne még szülés előtt kezelni. Nekem a Varázsdió krém 1-2 hét alatt teljesen elmúlasztotta. A szülés közben se jött újra ki. Ez természetes anyag, így kismamák is használhatják, nem is nagyon drága. Én gyógyszertárban vettem. De van még direkt kismamáknak ajánlott aranyér kezelésére való gél is sajnos a neve nem ugrik be. Az Aloe vera is nagyon jó rá... Több féle módszer is van, szerintem próbálkozz! Egyél sok rostos ételt, igyál sokat, az is segít.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a jótanácsot!
2009. ápr. 4. 17:10
3/5 anonim válasza:
Aranyérre Aloe Gelly, ettől szépen elmúlik, na nem 1 nap alatt, de nem kell krém, kúp meg miegymás. Ami megmarad a gélből, jó lesz a gátsebre, vagy bármilyen bőrsérülésre (én a megégetett, megvágott kezem is ezzel kenem).
4/5 Dr.Bánfalvi Péter válasza:
A szülészek is az aranyértablettát szokták javasolni, mert csökkenti a duzzanatot. Emellett Lioton gélt javasolnék. Csomó tanácsot talál még az Aranyértitkok Kismamáknak oldalon.
5/5 anonim válasza:
Az aranyer megfelelo taplalkozasal megelozheto es pici marad.
Tehat sok sok rost es viz konnyen menjen es lany legyen a szeklet
Ezen kivul puranol krem es tabletta nagyon jo de megfelelo dieta nelkul semmit nem er semmifele krem vagy gyogyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!