Gátvarrás vagy baba?
És még is hogy gondoltad? Felülsz és nézed ahogy varr? Én felülni sem tudtam és ha felülsz akkor varrni sem tud.
Nem bántásból kérdem, de komolyan hogy gondoltad, hogy ellenőröd? Én csak utána nézhettem meg tükörrel, de semmit nem láttam, mert tök be volt dagadva.
Értem , hogy mire gondolsz, de az én kérdésem arra irányult, hogy hogyan figyelsz arra, hogy ne rontsa el?
Persze senki sem akarja, hogy elrontsák neki. Anyukámnak úgy varrták össze, hogy azóta nem tud betétet használni csak tampont, mert mindig kifolyik neki ( elnézést a kifejezéséért) a szexuális életébe viszont nem mentünk bele (:
Hidd el, abban a pillanatban kevés az a nő, aki a leendő szexuális élee jut eszébe, nem csak a baba miatt, hanem kisebb gondja is nagyobb annál, hogyan fog szexelni.
A baba abban a pillanatban ezerszer fontosabb, bár értem én, hogy mire gondolsz.
Előtte és utána aggódtam, de varrás közben meg sem fordult a fejemben.
Akkora hormonhatás ér, h nem úgy gondolkodsz, mint normális állapotban, a szex lett volna tényleg a legutolsó, ami eszembe jut.
Inkább varrás után azon nyávogtam, h még egy órát feküdni kell, és biztos, meglesz-e a reggelim az osztályon:))))
Soha olyan finom párizsis zsemlét nem ettem, utána pedig aludtam vagy 5 órát. Akkor a gyerek sem járt az eszemben, pedig így visszanézve ez is fura.
Mikor felébredtem, akkor hozták ki először, az első gondolatom az volt, h már megint éhen pusztulok, míg szoptatni próbáltam, addig én is csipegettem:)
A szexuális életem egyáltalán nem foglalkoztatott, még jó pár napig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!