Gátvarrás vagy baba?
Szia!
Nekem sajna nagy vágásom lett, de legalább nme repedtem!
De mikor megszületett a babám, csak az járt a fejemben hogy végre hagy lássam az arcát...Aztán mikor varrtak elvittték apával együtt, de akkor sem jutott eszembe a sex!Nagyon fájt a varrás, folyton azt kérdezgettem mennyivan még?A dokimmeg folyton azt mondogatta,hogy már csak...., hogy anyukának is jó legyen a sex! Ezen akkor mosolyogtam!
Hát utána kb 4 hétig még eszembe sem jutott, fájt mindenem lent fáradt voltam, aztán kiváncsi lettem azért én is, de kivártuk a 6 hetet!
Hatalmás vágással a sex ugyanolyan vagy inkább még jobb mint volt! :)
Ne aggódj ezen!Mikot megszületik a babád, ezerszer nagyobb örömet fogsz érezni,mint egy orgazmus! :)
De majd szép lassan az is helyre áll!
19 hós kislány anyuja
Egy pillanatig sem jutott eszembe,hoyg a dokim elronthat bármit is a gátvarrás közben.
Szerintem az anyukák nem úgy értik ezt az egészet,ahoyg te gondolod.
A "kint volt a baba és onnantól csak ő számított semilyen gátvarrás nem érdekelt" hozzáállást szerintem úgy kell rételmezni,hogy annyira elfáradnak a ők,hogy a hirtelen megszűnő nyomás érzet és az hogy végre lehet pihenni egy olyasfajta megkönnyebbülés,hogy ez jobban megmarad,mint az hogy mi történt a gátsebbel.
Mivel engem konkrétan otthagytak a szülésznővel,dokival (páromés a csecsemős elvitte a babánkat) még beszélgetni is tudtunk. Hogy sokat vágott-e meg hoyg miszáj volt,stb...
Az utolsó öltést éreztem is.
Szóba sem került,hogy hogy varrjon vagy hoyg mennyit varrjon,csak összevarrta és kész és semmi panaszom nem lehet rá. Nem is gondoltam akésőbbi szexuális életemre,de azért,mert eszembe sem jutott,hogy ezen bármit is ronthat a doki a gátvarrással...
tök mind1, hogy aggódsz, vagy sem, a doki kezében van a tű meg cérna....
mégis, mit tudnál/fogsz tenni?
engem jól varrtak, minden olyan, mint volt :)
amúgy meg a baba apával volt, nem velem, de akkor sem jut eszedbe a varratot fogdosni!!
én aggódtam ezen, de ott helyben csak a babánk érdekelt és az hogy hagyja már abba a doki mert remeg a lábam:)
minden ugyanolyan mint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!