Gátvarrás alatt a kicsi ott lehet a kezedben?
Én A Szent Imrében szültem, ott úgy van, hogy megszületik a baba, a doki betelefonált a csecsemősöknek, jött egy nővér, ott a szobában ellátta. ( fürdetés, mérés, orrszívás, öltöztetés) SZóval olyan a szülőszoba, hogy van ott minden.
Köbe a szülésznő készített engem össze a gátvarráshoz, aztán jött a doki, és összevarrt a babát ki sem vitték a szobából, csak amikor a 2 óra kötelező pihi letelt, akkor tolta be a férjem a csecsemősökhöz, engem meg a szobámba a szülésznő.
Nem volt a kezemben a baba a gátvarrás alatt, majd be csináltam, annyira fájt a varrás, nemhogy babázzak.
En kb masfel eve szultem az elsot, a masodikkal vagyok jelenleg 39h, szules utan a kezembe se akartam venni , sot hozza se erem a babahoz mert annyira magam kivul voltam.Ossze vissza beszeltem remeggett mindenem, nem engedtem hogy egy ujjal is hozzzam erjenek!Ezert hala a jo istennek elltattak es igy varrtak ossze.Jo egy kicsit meg is jatszottam a dolgot demegerte, miert ne, hol irja hogy egy nonek meg ez sem jar.Gondoljatok bele ha ferfi szulne mar rendeletbe lenne foglalva a kotelezo erzestelenites !
A legdurvabban epp a szules alatt es utan serulnek emberi-noi jogaink koszonhetoen a ferfiak onzosegenek es nemtorodomsegenek, es a mi naivitasunknak es megalaztatasunknak.Elnezest az offert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!