Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátvarrás alatt a kicsi ott...

Gátvarrás alatt a kicsi ott lehet a kezedben?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 10:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Minden kórház más,de szerintem az nagyjából mindenhol úgy van,hogy míg rendbe szedik a babát és az anyukát,addig külön vannak,de egyébként nem tart sokáig.
2011. júl. 11. 10:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem odaadták a lányomat, de visszaadtam páromnak míg csinálták,mert féltem hogy ledobom közben, annyira fájt. :-(
2011. júl. 11. 10:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Nálam is ott volt egy kicsit aztán elvitték és később visszahozták illatosan az én drágámat.(elég sokáig varrt a doki)
2011. júl. 11. 10:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Megkaptam szülés után rögtön. Aztán elvitték fürdetni, addig a doki nekiállt a varrásnak. Visszahozták a picit, babáztam kb. 15 percet, majd elvitték a melegítőbe. A varrás meg összesen másfél óra volt, így annyi időre semmiképp nem hagyják kint.
2011. júl. 11. 10:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Most komolyan eddig tart a varrás? Nem mondom,hogy nem igaz,csak meglepődtem, én császáros voltam, egy óra alatt a komplett műtét megvolt összevarrással...
2011. júl. 11. 10:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Egy sima egyenes sebet könnyebb összevarrni, mint mikor keresni kell mi hova való. :-) és :-(
2011. júl. 11. 10:59
 7/13 anonim ***** válasza:

Én A Szent Imrében szültem, ott úgy van, hogy megszületik a baba, a doki betelefonált a csecsemősöknek, jött egy nővér, ott a szobában ellátta. ( fürdetés, mérés, orrszívás, öltöztetés) SZóval olyan a szülőszoba, hogy van ott minden.

Köbe a szülésznő készített engem össze a gátvarráshoz, aztán jött a doki, és összevarrt a babát ki sem vitték a szobából, csak amikor a 2 óra kötelező pihi letelt, akkor tolta be a férjem a csecsemősökhöz, engem meg a szobámba a szülésznő.

Nem volt a kezemben a baba a gátvarrás alatt, majd be csináltam, annyira fájt a varrás, nemhogy babázzak.

2011. júl. 11. 11:04
 8/13 anonim ***** válasza:

En kb masfel eve szultem az elsot, a masodikkal vagyok jelenleg 39h, szules utan a kezembe se akartam venni , sot hozza se erem a babahoz mert annyira magam kivul voltam.Ossze vissza beszeltem remeggett mindenem, nem engedtem hogy egy ujjal is hozzzam erjenek!Ezert hala a jo istennek elltattak es igy varrtak ossze.Jo egy kicsit meg is jatszottam a dolgot demegerte, miert ne, hol irja hogy egy nonek meg ez sem jar.Gondoljatok bele ha ferfi szulne mar rendeletbe lenne foglalva a kotelezo erzestelenites !

A legdurvabban epp a szules alatt es utan serulnek emberi-noi jogaink koszonhetoen a ferfiak onzosegenek es nemtorodomsegenek, es a mi naivitasunknak es megalaztatasunknak.Elnezest az offert.

2011. júl. 11. 11:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Kórház kérdése. Bp. Péterfy kórházban éppen akkor öltöztették a lányomat és adták oda apukának, amíg engem varrtak.
2011. júl. 11. 11:49
 10/13 anonim ***** válasza:
10.58-nak, nálam kb 10 perc volt a varrás, csak hogy nehogy azt hidd, ez általános :-)
2011. júl. 11. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!