36 hetese vagyok elso babaval. A fiam meg mindig nem fordult be, es a vedono azt mondta, hogyha jovo het szerdaig nem fordul be, akkor irany a korhaz, es ott valahogy atforditjak! Ezt hogy kell elkepzelni? Eleg ijjesztonek tunik!
Létezik külső fordítás, de kevés helyen végzik, mert veszélyes és fájdalmas is.
Az egyik doki kívülről próbálja megfordítani a másik meg segédkezik.
Létezik külső megfordítás de kevés helyen csinálják mert veszélyes és fájdalmas.
Egyik doki kívülről próbálja próbálja megfordítani a másik meg segédkezik.
van torna kimondottan arra, hogy a faros baba megforduljon. Nekem is azokat kellett végezni mert 37 hetesen még faros volt, de a torna hatására a 38. hétre megfordult. Egyébként léteznek homeopátiás bogyók arra, hogy a faros baba megforduljon.
Nekem meg kellett volna szülni, mert második baba .
a lányom faros volt,és a védőnőtől rákérdeztem erre mert én hallottam róla,de azt mondta hogy manapság nem nagyon csinálnak ilyet.
és a férjemmel meg is beszéltük hogy ha ezt akarnák,
nem fogom engedni.
az orvosom szerint ha 37 hétig nem fordul meg,akkor általában már úgy marad,de sose lehet tudni,
volt akinek 39-40 héten fordult meg.
egyszer a lányom úgy a 36-37 hét körül megpróbált szerintem megfordulni,
mert láthatóan keresztbe volt bennem,
annyira nem kívánom az érzést.
remélem minden rendben lesz!
Angliaban siman szokas. Mar tobb helyrol hallottam. Viszont az is igaz, hogy siman befordulhat magatol is az utolso pillanatban.
En a jovo heten meg nem engednem, hogy beforditsak.
Nekem amugy azt mondtak itt, hogy ha nem fordul be, akkor csaszaroznak, direkt rakerdeztem, mert en neg azt hallottam, hogy siman engedik a faros szulest huvelyi uton es hat bevoltam sz.rva rendesen. Forditgatasrol nem beszelt a midwife, de itt is vannak teruletenkent elteresek.
Szerintem ne engedd...tornagyakorlatokrol ezek szerintem nem tudnak, inkabb keress ra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!