Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért ítélik el a császáros...

Miért ítélik el a császáros szülést?

Figyelt kérdés

Miért jó 10-12 órát vajúdni és szenvedni?

(Én sosem fogom tudni mert a 2. gyermekemet is császárral kell hogy a világra hozzam, sajnos a testi adottságaim miatt nem tudom megszülni rendesen. )

2013. jún. 5. 21:51
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

38-as!

Te itt nagyon kevered a válaszolókat, és olyanoknak is flegmán válaszolsz, akik beléd se kötöttek. Szítod a veszekedést, és provokálsz másokat. Nem lehetne, hogy kulturáltabban válaszolj olyanoknak, akik normálisan kérdeznek?

2013. jún. 6. 22:44
 42/43 anonim ***** válasza:

Bocs ha flegma voltam de nálam kiütötte a biztosítékot az hogy miért nem inkább a gyerekemmel foglalkozom, ahelyett hogy a gép előtt ülök. Miért ne tehetném meg ezt ha most nekem ehhez van kedvem? A gyerekemet ellátom becsülettel és imádom, rengeteget foglalkozok vele, de azért hagy ülhessek már le a gép elé.... vagy Te majd csak és kizárólag minden szabad idődet a gyerekeddel fogsz tölteni? Egyébként mivel provokáltam másokat? Azért mert nekem más a véleményem az már provokálás?

Nem én kezdtem el ősanyázni... hogy már lassan szégyen lesz természetes úton szülni meg sokáig szoptatni.

2013. jún. 6. 23:17
 43/43 anonim ***** válasza:

Én is azt gondolom, mint az első. :)

Én mindenképp, hüvelyi úton akartam szülni, csak akkor mentem volna bele császárba, ha a dokim mondja, hogy muszáj.

Valahogy nagyon a "mániám" volt, hogy megtapasztaljam milyen meg SZÜLNI egy babát...

Mert ha császározni kellett volna engem, soha nem mondtam volna ki, hogy szültem, hiszen azt nem úgy hívják. Akkor világra jött a babám, így mondanám. :)

Szóval én is azt ítélem el, aki császárt AKAR és ezért fizet, vagy kéri a dokit, és könnyű Neki, ha nem kell aggódnia, hogy mennyi lesz a vajúdás, vágna e neki lent és mikor tud újra szexelni, le tud e ülni egy székre, esetleg meddig ömlik belőle a vér, vagy szülés után egyáltalán mikor tud állni egy helyben 20 percnél többet. TUTI? hogy ha császáros heg és baromira fáj, mert mellettem is feküdt egy csaj és egész éjjel jajgatott, annyira fájt a hege. :(

De én valahogy (tudom, hülyeség,) de kevesebbnek érezném magam ha nem szülhettem volna és félnék, h a következőt sem szülhetem meg, mert azt mondják, utána nem biztos, h bírja a has..

Pedig nekem nem volt egy leányálom a szülés sem, de utána főleg nem, mert atóniás vérzésem volt és órákig turkáltak bennem és az rettentően fájt, Inkább megszültem volna még egyszer.. De nyugtatott a gondolat, h a babám jól van. :)

Egy egy éves Tündérke anyukája. :)

2013. jún. 7. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!