Császáros szülés. Hallottatok olyan orvosról, aki csinál előre megbeszélés alapján császáros szülést?
Szia!
Egyáltalán nem biztos, hogy a második szülésed is olyan nehéz lesz mint az elsö, és gondolj bele, a szülés csak addig fáj nagyon, mig a baba ,meg nem születik a császár pedig hetekig, különböző szövödményekkel jár, hiszen egy nyitott hasi műtét.
Gondold át ezt mégegyszer, de orvosetikailag nem helyes ilyen kérésbe eü-indok nélkül beleeegyezni, söt, ha megtudjak, hogy nem okkal nyitottak meg, az orvos nagyon megütheti a bokáját...
Probáld meg a relexáciot,gátmasszázst, homeos táguláskönnyitőket,ezek nagyban megkönnyitik a szülés lefolyását.
Hidd el más ha beteg sem szivesen fekszik kés alá, nem hogyha nem muszály! Remélem sikerült meggyőzni,sok sikert kivánok, és ne félj, ha lesz is másik babád minden oké lesz, csak pozitiv felfogás:-)
Nekem is rossz élmény maradt az első szülésem, és annak sajnos császározás lett a vége.
5 év után szültem újra, 3 napig vajúdtam és én is már sírtam a doktornőnek, hogy vigyen a műtőbe. Nem tette, és azóta is hálás vagyok neki ezért. Sikerült megszülnöm a kisfiam rendesen, és sokkal nagyobb élmény volt, mint császárral szülni. Ennek éppen tegnap volt 1 éve!
Úgyhogy én megértem, hogy félsz, de hidd el sokkal jobb hüvelyi úton szülni, főleg utána. Ezért én azt mondom, ne gondolj a császárra.
Egyébként hallottam már olyan orvosról aki hajlandó ilyesmire, de én nem tartom helyesnek.
Azért sok sikert neked, és nagyon boldog új évet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!