Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért ítélik el a császáros...

Miért ítélik el a császáros szülést?

Figyelt kérdés

Miért jó 10-12 órát vajúdni és szenvedni?

(Én sosem fogom tudni mert a 2. gyermekemet is császárral kell hogy a világra hozzam, sajnos a testi adottságaim miatt nem tudom megszülni rendesen. )

2013. jún. 5. 21:51
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
33%
És igen, megkezdődtek a lepontozások! Így legyen ötösöm a lottón! :)
2013. jún. 5. 22:27
 12/43 anonim ***** válasza:
26%
1. és 3. teljesen igazatok van. A lepontozó ősanyák is megérkeztek.
2013. jún. 6. 08:48
 13/43 anonim ***** válasza:
83%
Megint ez az ősanya dolog, mint a szoptatásnál! Elveszitek az ember kedvét, még a szüléstől is, mert már lassan ciki hüvelyi úton szülni és szoptatni! Hát szedessétek ki a gyereketeket ahogy akarjátok, és fikázzátok azt, aki szemtelen módon kinyomja a gyerekét!
2013. jún. 6. 09:16
 14/43 anonim ***** válasza:
40%
A gyerekszülés lényege az, h legyen egy gyereked és nem az, hogy dicsőségesen kinyomtad-e vagy sem. Szerintem.
2013. jún. 6. 10:03
 15/43 anonim ***** válasza:
90%

Kedves 14 - es , 13-as vagyok!

Erre próbáltam rávilágítani némi iróniáva!

De továbbra is csak mártírkodjanak a császárral szültek, hogy őket nem értimeg a világ, holott pont ők teszik a megjegyzéseket mindenkire, aki le meri írni, hogy nem császárral szült!

2013. jún. 6. 10:21
 16/43 anonim ***** válasza:
48%
Igen, Ti fikázzátok itt azokat akik természetes úton szültek. Figyi, mi akik természetes úton szültünk nem tehetünk arról hogy Nektek nem jött össze és most savanyú a szőlő. :)
2013. jún. 6. 11:04
 17/43 anonim ***** válasza:
63%
Besza.rok attól már ősanya is vagyok ha a szülésem komplikáció mentes volt és sikerült természetesen megszülnöm a gyerekemet? Most szégyelljem magam vagy mi????? Mennyetek a fenébe...
2013. jún. 6. 11:06
 18/43 anonim ***** válasza:
51%

16-os, nekem nem volt vágyam természetesen szülni, hidd el.

Nem az az ősanya, aki természetesen szült, hanem az, aki dicsekszik ezzel és azt hiszi, h felsőbbrendű emiatt. A többiek ne vegyék magukra, akinek nem inge....

2013. jún. 6. 11:12
 19/43 anonim ***** válasza:

Én nem nézem le azokat akik császárral szülnek, mert valami gond adódott és nem lehetett természetesen megszülni a picit, viszont az óhajcsászárt én is lenézem de nagyon! Ennyit nem képes valaki megtenni a gyerekéért???? Nem szoktam fölényeskedni, de igenis büszke vagyok magamra hogy sikerült természetes úton megszülnöm a fiamat.

16-os voltam

2013. jún. 6. 11:18
 20/43 anonim ***** válasza:
35%

Kedves 16-os. Én óhajtottam a császárt, de nem is volt más lehetőségem orvosilag, szv jól jártam :)

Ha elolvasod, a császárnak sokkal kevesebb kockázata van a babára nézve, mint a sima szülésnek. Az anyára nézve pedig pont fordítva, a császár a kockázatosabb.

Akkor most ki nem képes megtenni mit??

2013. jún. 6. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!