Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülés? Ti mit gondoltok...

Apás szülés? Ti mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
én nagyon szeretném mert ez egy csodálatos élmény lehet mind a kettőnk részére, de félek is töle hisz nem szeretném ha párom megundorodna tölem!
2013. máj. 24. 22:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
akkor ez igazából tényleg csak pasi függő!már interneten néztünk közösen videokat hogy lássa is mi történik odabent és tudjon rá készülni! Én magamról tudom hogy lelkileg nekem sokat segítene ha foghatnám a kezét, és a fájdalmat is jobban bírnám!de nem eröltetem nála!
2013. máj. 24. 23:55
 12/20 anonim ***** válasza:

Nézzétek meg együtt ezt a videot, az anya, ahogy erőt merít az apából, "lejön" a monitorról:). Persze, más lesz a kórházi környezetben, de a lényeg ugyan az, sőt, idegen helyen még fontosabb lehet egy megszokott arc, egy erős támasz:).

[link]

2013. máj. 25. 00:52
 13/20 anonim ***** válasza:
Az én férjem konkrétan rosszul van a vértől, a beavatkozásoktól, úgyhogy mi azt csináltuk, hogy vajúdásnál velem volt, amikor a doki vizsgált kiment, és arra a pár percre, amíg a kitolás tartott. Utána rögtön bejött, és már videózott is!
2013. máj. 25. 08:28
 14/20 A kérdező kommentje:
tényleg nagyon szép a videó!
2013. máj. 25. 18:39
 15/20 anonim ***** válasza:

Mi a terhesség legelején megbeszéltük hogy nem jön be.Nekem egy pillanatra megfordult a fejemben,de a férjem teljesen elzárkózott tőle.Rosszul van a vér látványától stb. Míg vajúdtam kint sétáltam,beszélgettem vele a szülőszoba előtt a váróban :) míg vizsgáltak bementem.Amikor teljesen kitágultam már nem mehetettem ki.Nem is bánom hogy nem volt bent.Nem bírta volna végignézni hogy szenvedek és nem tud segíteni.Amikor pedig a dokim kiszólt neki,hogy megyünk a műtőbe mert császár lesz akkor pedig majdnem elájult...

Imádja a fiát,kötődik hozzá szorosan és engem is ugyanúgy szeret.

Természetesen akinek nem tetszik,hogy mi nem az apás szülést választottuk nyugodtan pontozzon le és írhatjátok azt is,hogy azért nem jött be a férjem mert nem szeret igazán stb.Nekünk így volt jó!

Kérdező boldog babavárást és beszéljétek meg hogy lesz mindkettőtöknek (hármótoknak) jó :)

2013. máj. 25. 21:50
 16/20 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. máj. 25. 22:13
 17/20 anonim válasza:

apás szülés? Khm:) haha..

A páromnak annyit mondtak "várjon kint, míg felvesszük az adatokat" aztán félóra után kivitték neki a fiunkat. Kicsit meglepödőtt, de megnyugtatták "majd a következőnél benn lesz". Sirtam, bűntudatom volt és lelkifurdalásom. De szülés alatt föleg ha apa is ott veled akkor vagytok a legszerelmesebbek :)

2013. máj. 27. 17:57
 18/20 anonim ***** válasza:
ne már.. most ez komoly, hogy vkinek ettől van bűntudata?
2013. máj. 27. 17:58
 19/20 anonim válasza:
mivel a párom kislányt akart, és fiú lett, amikor kiderült sírt.. Örül a fiunknak imádja de elsőnek lányt akart. Aztán nagyon szeretett volna bennt lenni velem, hogy átsegítsen a rosszabb perceken, és nyugodt legyen hogy minden oké velünk.. Aztán valahogy kitalálta (nem tudom honnan jött neki), hogy teljesen kopasz legyen a babukánk, és fekete másfél centis hajacskája volt. Így semmi sem úgy jött be ahogy megállmodta. Szoval igen bűntudatom volt hogy nem tudtam számára "megfelelni".. Na de ez mindegy. Majd a második gyerköcnél remélem apás szülés lesz.. :)
2013. máj. 27. 19:46
 20/20 A kérdező kommentje:
már egyre jobban várja és készül rá, ő kisfiút szeretet volna és én is de mikor kiderült hogy kislány lesz nagyon boldogok voltunk, igazából már úgy érezük hogy mindegy kislány vagy fiú a lényeg hogy egészséges legyen! Apás szülésre meg készülünk és talán végig is tudjuk csinálni együt!!én örülnék ha velem lene, szeretném mert hatalmas segítség lene!
2013. máj. 28. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!