Apás szülés? Ti mit gondoltok róla?
Nézzétek meg együtt ezt a videot, az anya, ahogy erőt merít az apából, "lejön" a monitorról:). Persze, más lesz a kórházi környezetben, de a lényeg ugyan az, sőt, idegen helyen még fontosabb lehet egy megszokott arc, egy erős támasz:).
Mi a terhesség legelején megbeszéltük hogy nem jön be.Nekem egy pillanatra megfordult a fejemben,de a férjem teljesen elzárkózott tőle.Rosszul van a vér látványától stb. Míg vajúdtam kint sétáltam,beszélgettem vele a szülőszoba előtt a váróban :) míg vizsgáltak bementem.Amikor teljesen kitágultam már nem mehetettem ki.Nem is bánom hogy nem volt bent.Nem bírta volna végignézni hogy szenvedek és nem tud segíteni.Amikor pedig a dokim kiszólt neki,hogy megyünk a műtőbe mert császár lesz akkor pedig majdnem elájult...
Imádja a fiát,kötődik hozzá szorosan és engem is ugyanúgy szeret.
Természetesen akinek nem tetszik,hogy mi nem az apás szülést választottuk nyugodtan pontozzon le és írhatjátok azt is,hogy azért nem jött be a férjem mert nem szeret igazán stb.Nekünk így volt jó!
Kérdező boldog babavárást és beszéljétek meg hogy lesz mindkettőtöknek (hármótoknak) jó :)
apás szülés? Khm:) haha..
A páromnak annyit mondtak "várjon kint, míg felvesszük az adatokat" aztán félóra után kivitték neki a fiunkat. Kicsit meglepödőtt, de megnyugtatták "majd a következőnél benn lesz". Sirtam, bűntudatom volt és lelkifurdalásom. De szülés alatt föleg ha apa is ott veled akkor vagytok a legszerelmesebbek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!