Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülés? Ti mit gondoltok...

Apás szülés? Ti mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
én nagyon szeretném mert ez egy csodálatos élmény lehet mind a kettőnk részére, de félek is töle hisz nem szeretném ha párom megundorodna tölem!
2013. máj. 24. 22:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Nálunk végig bent volt még a varrásnál is.Azóta is minden rendben van a házas életünkkel. Nekem nagyon sokat segített,hogy bent volt.:)

És örök emlék.

2013. máj. 24. 22:13
 2/20 anonim ***** válasza:

Mindketto az volt, es mindketten orulunk, hogy igy alakult. Nekem sokkal konnyebb volt igy, es a ferjem sem akart kimaradni egy ilyen fontos pillanatbol.

Ha felsz, mit fog latni, akkor siman bwszeljetek meg, hogy vwgg

2013. máj. 24. 22:22
 3/20 anonim ***** válasza:
A férjem be akar jönni, tehát mi mind a ketten apás-szülés pártiak vagyunk.
2013. máj. 24. 22:22
 4/20 anonim ***** válasza:

Bocs, leejtettem... Szoval akkor beszeljetek meg, hogy vegig szigoruan maradjon a fejed mellett. Egyebkent a legtobb orvod igy is keri.

Szerintem nem banjatok meg, ha mindketten igazan akarjatok. :)

2013. máj. 24. 22:24
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ott kell lennie, viszont elég, ha a fejednél van. Így nem lesz baj. Férjem nagyon büszke magára, hogy elvágta a köldökzsinórt, amúgy ugyanolyan kimerült volt a féltéstől a végén, mint én. A szülésznő megkérdezte őt, hogy meg akarja-e nézni, ahogy a baba feje kint van, de elég határozottan válaszoltam helyette, hogy "nem".
2013. máj. 24. 22:25
 6/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, beszélni fogunk még róla sokat az biztos, és lehet a drága nem is bírná ki végig, rosszul van a tű és a szike látványától, én nagyon örülnék ha velem lenne, eröt adna nekem is és a kislányunkal is jobban kötödnének egymáshoz ha ő foghatná meg elöször, szeretném ezt a csodát is vele átt élni hisz együt hoztuk össze és ő lesz az első gyermekünk! De eröltetni sem szeretném nála és van ismerös akiknek a szexuális életük is teljesen megromlot utána!
2013. máj. 24. 22:46
 7/20 anonim ***** válasza:

Én ebben a kérdésben a páromnak szabad kezet adtam maximálisan. Ha úgy érzi, be akar jönni, én örömmel fogadom, de ha kinn akar maradni, mert nem akarja látni, ahogy szenvedek, akkor is támogatom és megértem. A párom pár hete döntött úgy, hogy bejönne majd, és mondtam neki, hogy ennek én nagyon örülök, örömmel veszem, hogy benn akar lenni. Beszélgettünk arról, hogy mire számíthat, viszont azt tudni kell, hogy az apát Magyarországon nem szokás odaengedni a lábakhoz, hogy szembesüljön a szülés naturális valóságával. Szóval, ne aggódj, a párod nem látja a baba kibújását. De jó, ha tudja, hogy vannak a szülésnek nehezebb fázisai, amikor elképzelhető, hogy kissé kikelsz magadból. Fontos, hogy tudja, mire készüljön. Pl. Ne legyen ismeretlen a gátmetszés fogalma, vagy tisztában kéne lennie, hogy beöntést is kaphatsz. (Bár annál úgysem lesz ott.)

Ez teljesen természetes, normális dolog, és nem hiszem, hogy a párod megundorodna tőled, amiért átéled annak a folyamatát, ahogy világra hozod a babátokat. :)

28 hkm

2013. máj. 24. 22:55
 8/20 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is rengeteget segített, hogy apás szülésem volt. Még segített is sokat! Azóta sincs semmi gond a szexuális életünkkel, csak annyi, hogy ritkább, de az a fáradságtól van! Ne aggódj, a párod nem fog tőled megundorodni!
2013. máj. 24. 22:56
 9/20 anonim ***** válasza:
Szeritnem jó dolog hogy már van apás zsülés. De az apuka szigorúan fejnél elgyen. Szóval ne nézze premier plánban a dolgot. De sok férfi végig nézi mégsem undorodik meg a feleségétől. DDe van aki igen, ezt előre nnem lehet tudni. Ezért is jobb ha a fejednél van, na meg amikro megszületett és viszim mérnni. fürdetni akkor menjen vele és fotozza stb...
2013. máj. 24. 23:07
 10/20 anonim ***** válasza:
na nálunk a doki neki is adta bent a feladatokat, hogy hogy tud segíteni nekem...
2013. máj. 24. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!