Apás szülés? Ti mit gondoltok róla?
Nálunk végig bent volt még a varrásnál is.Azóta is minden rendben van a házas életünkkel. Nekem nagyon sokat segített,hogy bent volt.:)
És örök emlék.
Mindketto az volt, es mindketten orulunk, hogy igy alakult. Nekem sokkal konnyebb volt igy, es a ferjem sem akart kimaradni egy ilyen fontos pillanatbol.
Ha felsz, mit fog latni, akkor siman bwszeljetek meg, hogy vwgg
Bocs, leejtettem... Szoval akkor beszeljetek meg, hogy vegig szigoruan maradjon a fejed mellett. Egyebkent a legtobb orvod igy is keri.
Szerintem nem banjatok meg, ha mindketten igazan akarjatok. :)
Én ebben a kérdésben a páromnak szabad kezet adtam maximálisan. Ha úgy érzi, be akar jönni, én örömmel fogadom, de ha kinn akar maradni, mert nem akarja látni, ahogy szenvedek, akkor is támogatom és megértem. A párom pár hete döntött úgy, hogy bejönne majd, és mondtam neki, hogy ennek én nagyon örülök, örömmel veszem, hogy benn akar lenni. Beszélgettünk arról, hogy mire számíthat, viszont azt tudni kell, hogy az apát Magyarországon nem szokás odaengedni a lábakhoz, hogy szembesüljön a szülés naturális valóságával. Szóval, ne aggódj, a párod nem látja a baba kibújását. De jó, ha tudja, hogy vannak a szülésnek nehezebb fázisai, amikor elképzelhető, hogy kissé kikelsz magadból. Fontos, hogy tudja, mire készüljön. Pl. Ne legyen ismeretlen a gátmetszés fogalma, vagy tisztában kéne lennie, hogy beöntést is kaphatsz. (Bár annál úgysem lesz ott.)
Ez teljesen természetes, normális dolog, és nem hiszem, hogy a párod megundorodna tőled, amiért átéled annak a folyamatát, ahogy világra hozod a babátokat. :)
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!