Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki mostanában...

Szült valaki mostanában Tatabányán?

Figyelt kérdés
Érdekelne minden, pozitív negatív tapasztalatok. Nem lesz fogadott orvosom.

2013. máj. 6. 15:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Így van. Látogató szettet kell venni, a kórház előtti gyógyszertárban általában van. Mindkétszer császárom volt. Apa csak a műtő ajtajáig jöhetett, és mikor megszülettek a fiúk, már a műtőből kifelé jövet azonnal látta őket. Végignézte az ellátásukat, a fürdetést és utána néhány kép erejéig a kezébe is adták őket.

Mikor vége a műtétnek áttolnak a kórterembe, de még a folyosón beszélhetsz pár szót apával. Utána majd csak akkor láthatod, ha már fel tudsz kelni és kimenni hozzá a látogatótérbe. :-( (Bár mikor én szültem a nagyobbikat, akkor elsőként kerültem be a kórterembe, és akkor néhány percre beengedte egy kedves nővérke a férjem.)

8-10 óra múlva felkeltenek, de amint kimegy az érzéstelenítő, kezdj el mozgolódni, gyakorolni oldalra fordulni. Nem lesz kellemes, de muszáj. 3 óránként viszik a babát ki az anyukához, de az első 1-2 alkalommal még úgysem tudsz mit csinálni vele, mert mozdulni sem tudsz, ő meg aludni fog. Tehát csak ismerkedsz a babáddal és gyönyörködsz benne. Másnaptól lehet átmenni rooming-inbe, már ha úgy érzed magad. A többit már előttem leírták. :-)

2013. jún. 24. 13:56
 22/23 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen a válaszokat, és hogy belekontárkodhattam ebbe a kérdésbe. :)

Szeptember végén lesz császárom ott. 3. baba.

2013. jún. 25. 09:43
 23/23 Legszi válasza:

Sziasztok!

Kedves 22-es erdekelne hogy milyen tapasztalatokat szereztel. Es hogy volt e fogadott orvosod? Es meg az is hogy lehet e kerni hogy a teazast hozzataplalast mellozzek? Koszonom elore is a valaszt.

2014. febr. 3. 05:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!