Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tatabányán ügyeletesnél szült...

Tatabányán ügyeletesnél szült valaki mostanában?

Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen én, 3 hete! Tudok segíteni valamiben????
2012. szept. 27. 13:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia nekem nagyon sok kérdésem van, milyen volt az ügyeletes mikor bementél normális vagy bunkó ha megkérdezhetem ki volt bent? SZülésznő? Volt fogadott orvosod elötte?milyen szobába kerültél babás? Párodnak megmutatták? Te mikor láttad?simán szültél? Mikor teszik cicire egyből szülés után? Hány napot töltöttetek bent?Kisfiu kislány?Mekkora súlyal cm jól vagytok?Hova valósi vagy?Mikor indultatok el? Adtál pénz? Kávé ajéndékkosár? SZülés után bejöttek rádnézni, vagy hogy nincs orvosod "leszartak"?Csecsemősők? Ne haragudj a sok kérdésért.
2012. szept. 28. 06:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 23án szültem szintén ügyeletesnél. Fogadott orvosom nem volt. Dr Pazár Dánielnél szültem, a szülésznőm vmilyen Rita volt. Nagyon kedves volt mind a kettő és segítőkész. A párom helyett édesanyám jött be velem, de csak a szülésre jöhetett be, vajúdni egyedül vajúdtam. Szülés után megmutatták a babát a családnak de csak ajtón keresztül. Rooming szobába voltam azaz éjjel-nappal velem lehetett a kislányom. 12:20kor szültem, de első éjjel még nem volt velem, hagyták hogy kipihenjem magam, de 1 órára azért kihozták nekem a fürdetés idő alatt(7-8ig), de fürdetni nem kellett, másnap 10-11 fele hozták ki a drágámat és onnantól volt velem. Mindent megmutattak, hogy kell szoptatni, pelenkázni és este fürdetni.

4szer 24 órát tartanak bent szülés után. Pénz és ajándékot nem adtam senkinek, habár a csecsemősnek akartam de utolsó nap már másik csajszi volt. A csecsemősök is nagyon aranyosak és tényleg segítenek ha bármi kérdésed van. Sok rosszat hallani a kórházról, de annyira nem vészes mint mondják, vagyis én kellemesen csalódtam.

Amúgy kislányom van, 2900g-mal és 49cm-rel születtett. 9kor indultunk a kórházba, fél10re értünk be.

Remélem tudtam minden kérdésedre választ adni, ha nem kérdezz még nyugodtan. Te mikorra várod a babád?

2012. okt. 9. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!