Tatabányán ügyeletesnél szült valaki mostanában?
Én 23án szültem szintén ügyeletesnél. Fogadott orvosom nem volt. Dr Pazár Dánielnél szültem, a szülésznőm vmilyen Rita volt. Nagyon kedves volt mind a kettő és segítőkész. A párom helyett édesanyám jött be velem, de csak a szülésre jöhetett be, vajúdni egyedül vajúdtam. Szülés után megmutatták a babát a családnak de csak ajtón keresztül. Rooming szobába voltam azaz éjjel-nappal velem lehetett a kislányom. 12:20kor szültem, de első éjjel még nem volt velem, hagyták hogy kipihenjem magam, de 1 órára azért kihozták nekem a fürdetés idő alatt(7-8ig), de fürdetni nem kellett, másnap 10-11 fele hozták ki a drágámat és onnantól volt velem. Mindent megmutattak, hogy kell szoptatni, pelenkázni és este fürdetni.
4szer 24 órát tartanak bent szülés után. Pénz és ajándékot nem adtam senkinek, habár a csecsemősnek akartam de utolsó nap már másik csajszi volt. A csecsemősök is nagyon aranyosak és tényleg segítenek ha bármi kérdésed van. Sok rosszat hallani a kórházról, de annyira nem vészes mint mondják, vagyis én kellemesen csalódtam.
Amúgy kislányom van, 2900g-mal és 49cm-rel születtett. 9kor indultunk a kórházba, fél10re értünk be.
Remélem tudtam minden kérdésedre választ adni, ha nem kérdezz még nyugodtan. Te mikorra várod a babád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!