Pécsiek! Mennyit illik mostanában adni egy szülésért ha van fogadott orvosom és nem beszéltünk meg semmit?
Őt nem ismerem, de annyit adj amennyit tudsz. Én tavaly 45.000-et adtam plusz egy drága bort, (40 percet volt bent a doki, könnyen gyorsan szültem) És most a 2. terhességemnél talán még figyelmesebb velünk, mindent tud rólunk és emlékszik ránk.
Pedig nem százezerrel tömtem meg a zsebét, szerintem a 45 erősen közép kategória. Én úgy gondolkodom, hogy az anyasági erejéig (65e Ft) kap a szülésznő és az orvos. 40-25/45-20 arányban, attól függ kinek milyen szerepe lesz.
1 éves anyukája és 20 hkm
Az akkor rengeteg pénz!
Nála 9.000 egy magánrendelés abból fizetek 8-at az már 72.000 forint és akkor még 90.000 Ft az 162.000 Most komolyan ennyit szoktak kiperkálni ez nekem 2 havi fizetésem!!
1. vagyok
Dehogyis... Bocs 2., de nem hülyítsük már egymást a magánrendelés 10x-ével... Max Bp-en az elitkórházakban működik ez, ahol a doki megmondja, hogy 100-120ezer egy szülés.
A magánrendelésen perkálsz rendesen, akkor a szülésre nem kell 40-45-nél többet szánni szerintem. Én is 7-8000 ft-ot fizetek alkalmanként, még jó hogy nem adom meg egy teljes havi gyedemet a szülésre csak a dokinak!!! :O
Hát tőlem várhatja az anyaságit+csp,ne turkáljon a zsebemben....én 2 éve szültem császárral Pécsett akkor is és most is 40-et fogok adni,ugyanannak a dokinak,akihez végig most is jártam,a gondozás során kb 10-szer voltam nála illetve közben volt egy terhesség még aminek missed ab volt a vége.
2 éves anyukája+36 h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!