Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki mostanában...

Szült valaki mostanában Tatabányán? Mit takar az influenza miatti teljes zár? Esetleg szült valaki lezárt kórházban?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy apás szülés nincs se látogatás! Akkor mi van? A babát sehogy nem lehet látni? Illetve dolgokat haza küldeni szennyes stb illetve bejuttatni be lehet étel tiszta ruha? Vagy hogy működik?

2013. febr. 21. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Ilyenkor a babákat nem mutatják meg a tv-Ben sem, mert nem mehet fel senki az előtérbe sem. Ha valamit bevisznek neked, azért nem szólnak, de max 2-3 percre mehetsz ki hozzá.

Én kamerára vettem a lányunkat, úgy tudta megnézni a család. Meg mobilos képeken. Ki lehetett azért bírni, csütörtök délben szültem, hétfőn mentünk haza.

2013. febr. 21. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Jó neked kedves első:)

Engem beutal a doki akihez jártam gondozásra a jövő héten, de még akkor csak 39. hetes leszek, mert szerinte meg fognak császározni. De szerintem meg nem és ha nem indul be a szülés én ott fogok rostokolni egyedül, úgy értem család és látogatás nélkül hetekig:(

Nem is tudom mi lesz velem.

Bocs kedves kérdező hogy nem a kérdésre válaszoltam, de én is mindenkitől azt hallottam hogy bevinni ezt azt lehet egy két percre találkozni, de többre nincs lehetőség sajnos...

2013. febr. 22. 07:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Èn tavaly szültem karantén alatt. férjem várhatott a szülőszoba előtt megmutatták neki a babát és ennyi.
2013. febr. 22. 08:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! kedves 2. hova fektetnek be?
2013. febr. 22. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Tatabányára :)
2013. febr. 24. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!