Szült valaki mostanában Tatabányán? Mit takar az influenza miatti teljes zár? Esetleg szült valaki lezárt kórházban?
Ilyenkor a babákat nem mutatják meg a tv-Ben sem, mert nem mehet fel senki az előtérbe sem. Ha valamit bevisznek neked, azért nem szólnak, de max 2-3 percre mehetsz ki hozzá.
Én kamerára vettem a lányunkat, úgy tudta megnézni a család. Meg mobilos képeken. Ki lehetett azért bírni, csütörtök délben szültem, hétfőn mentünk haza.
Jó neked kedves első:)
Engem beutal a doki akihez jártam gondozásra a jövő héten, de még akkor csak 39. hetes leszek, mert szerinte meg fognak császározni. De szerintem meg nem és ha nem indul be a szülés én ott fogok rostokolni egyedül, úgy értem család és látogatás nélkül hetekig:(
Nem is tudom mi lesz velem.
Bocs kedves kérdező hogy nem a kérdésre válaszoltam, de én is mindenkitől azt hallottam hogy bevinni ezt azt lehet egy két percre találkozni, de többre nincs lehetőség sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!