Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki mostanában...

Szült valaki mostanában Tatabányán?

Figyelt kérdés
Érdekelne minden, pozitív negatív tapasztalatok. Nem lesz fogadott orvosom.

2013. máj. 6. 15:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Elöször is Gratulálok utolsó,remélem jól vagytok.2es vagyok,és érdekelne hogy babás-mamás szobában voltál e?ha igen oda mit kell vinni a babónak?

Igaz neked fogadott orvosod volt,de a nővérek rendesek voltak?Szülésznők?

Ki volt a dokid?Tényleg nem lehet inni vajúdás közben?

Programozott császárod volt?

Jó babázást Neked!! 38hkm

2013. máj. 18. 11:08
 12/23 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.Köszönjük a gratulációt,jól vagyunk.Szerettem volna rooming in szobába menni,de nem volt hely,aznapra szabadult fel,mikor jöttünk haza.Amit raktam a babának:pelenka 10-15 darab(bár adnak)textilpelus,az nem árt ha van nálad a sima osztályon is,törölköző bodyk,rugik.Azt sem tudom rá lehet-e adni ha ott vagy vele,de azért raktam.Ami biztos,mert megkérdeztem:első éjszaka ha akarod elviszik,utána viszont egész nap veled van a látogatási idő alatt 4-5 között viszik csak el,nincs olyan hogy leadod amikor akarod.Telt ház van egyébként a kórházban,szombat késő délután született a babám császárral,36 hétre szerda délelőtt 11-re itthon voltunk.Aki jól van,és a babával is minden ok tuszkolják is ki az ajtón.Na nem mintha maradtam volna még....

Nem vajúdtam,progis császár lett volna csak elfolyt a magzatvíz,de inni nem kaptam az 1 órás várakozás alatt.

2 nagyon aranyos szülésznőt fogtam ki tündérek voltak mindketten.Az orvosom a Hermándi doktor volt.Az osztályon is nagyon rendesek voltak a szülésznők meg a csecsemősök is.Segítségre a csecsemősöktől ne nagyon számíts,ha kérsz sem biztos hogy kapsz, a védőnő segít a szoptatásban ő nagyon aranyos,de csak 4-ig van.Persze vannak szabályok amiket be kell tartani,és akkor nem fognak bunkózni.Remélem mindenre tudtam válaszolni,de kérdezzetek nyugodtan.

2013. máj. 18. 14:59
 13/23 anonim ***** válasza:

köszi :) És az tényleg igaz hogy csak tv-n keresztül láthatják a babát?Apa is?

Gondoltam,hogy telt ház van,de remélem azért bejutunk babás szobába.

Jó egészséget, :D

2013. máj. 18. 15:15
 14/23 anonim ***** válasza:

Igen,tényleg csak TV-n keresztül láthatják a babát.Apa is.Az is minden délután fél öttől.

Illetve a születését követő 24 órán belül az apuka és a nagyszülők bármikor láthatják,de szólni kell.

2013. máj. 18. 17:26
 15/23 anonim ***** válasza:
Köszi ezt is jó tudni :D
2013. máj. 18. 19:26
 16/23 A kérdező kommentje:
Kedves második. Meglett a baba?
2013. jún. 4. 10:32
 17/23 anonim ***** válasza:

Két kisfiút szültem ott, 2009-ben és 2011-ben. Tudtommal azóta nem változott a rendszer, úgyhogy írok ezt-azt. Minden úgy van ahogy eddig leírták. Nekem is császárom volt mindkétszer csütörtökön. Szombat reggel mehettem át rooming-inbe. Adnak napi 5 pelust (vagy elég, vagy nem) érdemes vinni néhányat. Vigyél még pelenkázáshoz dolgokat, törölközőt, textil pelusokat, babának ruhákat. Ja, és adnak ugyan hagyományos lázmérőt, de amíg azzal megméred a baba hőjét, lemegy a nap. Úgyhogy javasolt saját, digitális lázmérőt vinni.

A csecsemősök tényleg nem túl segítőkészek, de a védőnő tényleg nagyon aranyos. Szabályokat tényleg be kell tartani és akkor nem lesz probléma az a néhány nap alatt. A babát tényleg csak TV-n keresztül lehet megmutatni, de ez az ő érdeke is, hogy ne kapjon mindenféle betegséget a kedves látogatóktól.

Ja, és reggel is elviszik a babákat a rooming-inből orvosi vizsgálatra, vissza a csecsemőszobába. Kb. fél órára.

Mindkétszer hétfőn reggel mentünk haza. :-)

Nekem negatív tapasztalataim nem voltak. Tiszta, felszerelt kórház. És nem utolsósorban van PIC, tehát ha bármi baj lenne a babával, ott azonnal el tudják látni, nem kell másik kórházba átszállítani.

Ha van még kérdésetek írjatok nyugodtan.

2013. jún. 5. 13:25
 18/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok!2es vagyok,igen megérkezett 30án a picurom 3440g és 50cm el :)

Roomingos szobában voltunk,pelust adtak 5 dbot,kis ruhát is adtak de ráadhattam a sajátot is :)

Semmi rosszat nem tudok mondani a kórházról,kedves volt mindenki,jó van egy szülésznő aki nem szimpi de kinek hogy,a dokik is rendesek és a csecsemősök is segítőkészek.A kaja nem rossz csak kevés.Bent voltam szülés elött egy hetet + a babával 4 napot.Kérdezzetek :)Mennyi van még hátra vagy megvan már nektek is ?

2013. jún. 11. 11:30
 19/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

remélem, még valaki olvassa ezt a kérdést.

programozott császárom lesz Tatabányán, az volna a kérdésem, hogy apuka bejöhet-e a műtőbe ill. kell-e neki venni műtősruhát?

Ezen kívül minden más infó is érdekelne a császárról ott.

Köszönöm szépen! :)

2013. jún. 23. 12:31
 20/23 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Apuka sajna nem lehet bent.

Az jó ha visztek műtősruhát,mert akkor bemehet hozzád az előkészítőbe(vagy nem tudom mi a neve)ha esetleg várnod kell.Sőt,miután a picit ellátták a kezébe is nyomják,ha ilyen ruhába van.

Mikor lesz a császárod?

2013. jún. 23. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!