Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik természetessen szultek,...

Akik természetessen szultek, hogy lehet a végét elviselni?

Figyelt kérdés

Szoval az a helyzet hogy 2hete szultem, 8orát vajudtam a végén csészér lett mégis.

1 perces fájásaim voltak ,és el nem tudtam képzelni ,hogy ha majd nyomni kell hogyan fogok én nyomni a fájdalomtol ....persze tudom ,hogy akkor már jonnek a tolo fájások meg minden ,de akkor is olyan eros fájásaid vannak,mármint tolo fájások kozbe is érzed a fájásokat annyira ?

meddig tartottak nektek az egypercesek mire jottek a tolo fájások ? meddig szok tartani általába ?

2013. ápr. 13. 17:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
amikor a tolófájások jöttek már nem éreztem a vajúdási fájdalmat, vagy nem emlékszek rá, gyorsan meg is lett, 115 perc tolófájás után kibújt a lányom, kórházba érkezéstől összesen 4 óra alatt
2013. ápr. 13. 17:27
 2/14 anonim ***** válasza:
44%
*10-15 perc alatt, első voltam
2013. ápr. 13. 17:28
 3/14 anonim ***** válasza:
40%
Nekem a vajúdás 2 napig tarott, a tolás 15 percig. :) Gondolhatod, hogy addigra kicsit elgem volt a fájdalomból, de mégis azt mondom, hogy a toló fájások szinte nem is fájtak a korábbiakhoz képest.
2013. ápr. 13. 17:33
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
Én 3x szültem hüvelyi úton.Amikor jött a tolófájás,vajúdási fájás már nem volt.Nekem egyiknél se volt 1 perces,2 percessel fejeztem be a vajúdást.A vajúdások se voltak hosszúak,az 1.-nél 4 óra,a 2.-nál 3 óra,a 3.-nál 2 óra volt az első fájástól.
2013. ápr. 13. 17:36
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

az utolsó 1 óra nagyon nagyon fájt,a világomat nem tudtam

a tolófájás szinte megváltás volt.

az nem fájt annyira a kitolás maga de előtte a vajúdás nagyon nagyon,ráadásul nekem ülnöm is kellett hogy a baba feje lejjebb menjen és beékelődjön,mert valamennyire téraránytalanság fordult elő közben

de a végére beilleszkedett a kis feje és gond nélkül kibújt jó nagy gátmetszéssel.

2013. ápr. 13. 18:33
 6/14 anonim ***** válasza:
12 órát vajúdtam, ebből 8 órát oxitocinnal. Nem volt mókás, az utolsó 2 órában szinte folyamatosan 1-2 perces fájások voltak. Nagyon nehezen tágultam, kétszer tágított kézzel a doki. Na, az volt a legborzalmasabb fájdalom. Annál semmi nem fájt jobban. Aztán a tolófájások már nem fájtak annyira, mint előtte a vajúdás. A 4. fájásra megvolt a baba, fájásonként 3 nyomással.
2013. ápr. 13. 19:25
 7/14 anonim ***** válasza:
A vége már elmosódott, vagy csak a kép, vagy csak a hang van meg. A párom utána tájékoztatott, hogy mik történtek, én arra már nem emlékszem. Gyors, könnyű szülés volt.
2013. ápr. 13. 20:19
 8/14 anonim válasza:
69%

én ikreket szültem spontán 5 perc külöbségel 1-2 perces fájásnál már tolonyomás volt és akkor már nem éreztem ,

vajudási fájdalmakat

2013. ápr. 13. 21:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem 28 órás volt a vajúdás. 10 óra alatt tágultam 1 centit, de kb a felétől már éreztem a kakilós érzést, így nyomni akartam. Végig azt hajtották, hogy még nem szabad, mert szét fogok repedni, kívül-belül és nem akartak császározni. Így burokrepesztés után lassan elkezdtem tágulni. Szülőmedencében szültem. A vízben elviselhetőbbek voltak a fájások. A végén már nem is tűntek a tolófájások fájdalmasnak, lehet azért, mert már hulla fáradt voltam, és inkább azon izgultam, hogy össze ne essek. A vajúdás rosszabb volt sokkal. Aztán megúsztam az egészet egy varrat nélkül. :)
2013. ápr. 13. 22:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem a toló fájások s borzasztóan fájtak, kb annyira mint a vajúdás legvége, de ezzel úgy látom egyedül vagyok
2013. ápr. 13. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!