Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nehezítik meg az amúgy...

Miért nehezítik meg az amúgy is nehéz kórházi időt szüléskor? Miért kell elviselni olyan szobatársat, aki tetves, nem fürdik, csak szívja a bagót egész nap, egy ruhában van és semmi tisztálkodás? Holott a fürdés nem kerül pénzbe a kórházban.

Figyelt kérdés
Én kifogtam... A tejem is elment félig-meddig, miatta. Állandóan nézte, ahogy fejünk! Kikészített! Amúgy semmi panaszom nem lett volna a kórház ellen. De hogy a nővérek semmit nem tettek, az számomra elkeserítő volt. Megviseltek a bent töltött napok. Sajnos nem 5 napot, hanem 15-öt kellett bent lennem. Ez 4hónappal ezelőtt volt, de ma sem felejtem el.
2010. jan. 28. 22:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Melyikbe voltál?
2010. jan. 28. 22:57
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben átkértem volna magam egy másik kórterembe..
2010. jan. 28. 23:02
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
Mert nem kértél VIP szobát, napi 25 ezerért! A nővérek nem tehetnek semmit, ha koszos a szobatársad! Amúgy sincsenek megfizetve, fásultak, szarnak rá! És akkor emberek, a kormány felszámolja a c...telepeket, és beköltözteti őket a magyarok közé! Juhéjjjjj! Éljenek, a koszos, igénytelen állandóan fialó C.....k!
2010. jan. 28. 23:10
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez ellen a személyzet tényleg nem tud nagyon mit tenni. Nálunk meg még pénzért sincs egy ágyas szoba. Szerencsére nekem nem volt ilyen negatív. Nálunk azért próbálták a magyarokat magyarral összerakni. De én is biztos szóltam volna, hogy lehetőség szerint tegyenek át másik szobába. Arra tényleg illene figyelni, hogy nagyjából egyforma igényességű emberek legyenek egy szobában. Annál is inkább, mert közös a zuhanyzó. Így is féltem, hogy összeszedek valamit. Vittem be Domestost, hogy kitakarítom a zuhanykabint fürdés előtt. Ha-ha, örültem, hogy élek, majd még súrolok. Csupa vér volt minden, nem tudtuk magunk után feltörölni. Kértük, hogy takarítsanak ki, de csak napi egyszer voltak hajlandóak. Na, ez ellen viszont tényleg tehetnének valamit.
2010. jan. 28. 23:16
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is 4 ágyasban voltam plusz 4 baba. Bejelentkeztem 2 héttel a szülés előtt különszobára (nem kellett érte fizetni, de azt mondták, vagy lesz, vagy nem lesz.. hát nem volt), de nem sikerült.

Volt egy roma szobatársnőnk, ő volt a legfiatalabb anyuka köztünk. Egész normális volt, szegénykét még sajnáltuk is, mert gond volt a babájával... még wc-re is alig mert kimenni (elszürkült a baba és nem vett levegőt, állandóan légzésfigyelőn volt), még én unszoltam, hogy menjen már zuhanyozzon le, addig ott ültem a kislánya mellett.

Szóval ez emberfüggő inkább, és nem származásfüggő dolog.

2010. jan. 28. 23:30
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudnak mit tenni sajnos. Én még csak most várom a babámat, de bekerültem a terhespatológiára.

Sajnos alkalmazkodni kell, vagy különben kicsinálják az embert a körülmények. Akikkel egy szobában voltam, minden nap "elfelejtettek" fürdeni, minden félórában cigizni jártak, ami - annak ellenére, hogy terhességem előtt én is dohányoztam - annyira bántotta a terhes orromat, hogy 3szor hánytam is miatt, de senki nem tudott mit tenni, én meg bevallom, csendben tűrtem. Folyamatosan mondogattam magamban, hogy ez kiképzés a szülés utáni időszakra, és csak arra gondoltam, hogy ennek hamarosan vége, és milyen jó, hogy én nem így élek.

Én csak reménykedem, hogy nem így fogok járni szülés után, mint Te. És az is tutti ha az alapítványi különszoba szabad lesz, akkor mi ott leszünk a babámmal, mert ilyenkor fő a nyugi és a pihi, és az ilyen dolgok engem is kihoznak a sodromból............

2010. jan. 29. 02:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy nálunk is közös, folyosós megoldásban volt a fürdő és a wc. Annak ellenére, hogy profin űzöm az állva wc-zés művészetét, sikerült egy jó kis fertőzéssel hazajönnöm. Így menjen az ember kórházba. És bizony amiket ott láttam. 26 éves kismama a 6. gyermekével a hasában............no comment
2010. jan. 29. 03:01
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nover vagyok! Sajnalom, hogy igy jartal, de sajnos nem lehet az ilyen emberekkel semmit csinalni, azon kivul, hogy megkerjuk, hogy menjen el furdeni, amit vagy megtesz, vagy nem. Ha agyban fekvo magatehetetlen lenne, akkor siman oda tud menni hozza a nover, kozli, hogy most furdes van es megmosdatja az agyban. De ennyi!
2010. jan. 29. 08:17
 9/17 A kérdező kommentje:

De valamlyik nővér meg sem próbált segíteni, hanem zavarában elhajtott! Egyébként le a kalappal a nővérkék munkája előtt a gyermekágyas osztályokon!

És ne szidjuk a cigányokat, nem mind ilyen. Én a kórházban kettőnek nagyon sokat segítettem, és meg is kedveltek!

2010. jan. 29. 09:22
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
Szia!Sajnálom,hogy igy kifogtad.Én is kaptam első nap egy "kisebbségit"akit a szobatársai hajtottak el mert ugy horkolt mint egy grizli medve.Ha meg nem aludt akkor egyfolytában járt a szája nehogy tudjál pihenni.Hát én még igy nőt nem hallottam horkolni.Gondolhatod milyen hangos volt ha a 3.szobában fekvő csaj átjött szólni,hogy halkitsa már le magát.Szóval én már alig vártam,hogy hazajöhessek és végre a párom horkolását halljam aki a csajhoz képest Kispiskóta.
2010. jan. 29. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!