Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nehezítik meg az amúgy...

Miért nehezítik meg az amúgy is nehéz kórházi időt szüléskor? Miért kell elviselni olyan szobatársat, aki tetves, nem fürdik, csak szívja a bagót egész nap, egy ruhában van és semmi tisztálkodás? Holott a fürdés nem kerül pénzbe a kórházban.

Figyelt kérdés
Én kifogtam... A tejem is elment félig-meddig, miatta. Állandóan nézte, ahogy fejünk! Kikészített! Amúgy semmi panaszom nem lett volna a kórház ellen. De hogy a nővérek semmit nem tettek, az számomra elkeserítő volt. Megviseltek a bent töltött napok. Sajnos nem 5 napot, hanem 15-öt kellett bent lennem. Ez 4hónappal ezelőtt volt, de ma sem felejtem el.
2010. jan. 28. 22:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

Kérhetted volna,hogy más szobába kerülj. Én egyedül voltam, és fizetősbe,de megért minden pénzt. És nem vagyok tehetős,csak tudtam,hogy járhatnék így is, szóval előre spóroltam. A nővérek betelefonáltak,hogy jönnének vizsgálni, a gyerekosztályra ha telefonáltam már hozták is a babát. Volt saját fürdőm és wc-m, és tv meg hűtő is. A gyereket csak fürdetésre engedtem elvinni, velem volt állandóan. Annyit kértek csak a nővérkék,hogy éjszakára ne csukjam be az ajtót,mert be-benéznének.

Sajnos ha nem fogadunk szülésznőt, aki esetlegesen rendez szobát,akkor oda raknak ahol hely van.

2010. jan. 29. 13:44
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Nagyon sajnálom, hogy így jártál. A bent töltött idő alatt sokat számít, hogy milyenek a szobatársak.

ÉN is 2 hétig voltam bent, de szerencsére normális és tiszta szobatársaim voltak. A kisebbségi kismamákat ha egy mód van rá, akkor egy külön szobába teszik. Lehet hogy nem etikus, de érthető.

Egyik nap arra ébredek, hogy az egyik ilyen ott áll a kórterem közepén. Úgy meglepődtem, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Erre fogja magát és szép lassan kisétál. Szóltam a nővérnek, és vele együtt bementünk az ő szobájába megkérdezni mit akart, erre azt felelte hogy eltévedt. Na köszi. De nem hiányzott semmim, azt hiszem időben ébredtem fel.

2010. jan. 29. 14:04
 13/17 A kérdező kommentje:

Én nem kérhettem külön szobát, nem volt a kórházban ilyen. Máskülönben a babám a koraszülött osztályon volt, szóval nem is hozták nekem.

Szerintem pedig a kórház dolga igenis, hogy a higiéniás rendet betartassa a bentfekvőkkel. És ha tetves, el kell zavarni vagy lekezelni!

2010. jan. 29. 15:42
 14/17 A kérdező kommentje:
Minden kórterem tele volt, átkérésre nem kerülhetett volna sor. Meg egyébként is a korás kórteremben kellett lennem.
2010. jan. 29. 15:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
figyelj,én sem örülnék ha ilyen szobatársat kapnék,de ha belegondolsz őt is el kell valahova szállásolni amég bent van.és ha nem melléd rakják akkor valaki más mellé.sajna el kell viselni.
2010. jan. 29. 21:38
 16/17 A kérdező kommentje:
Még szerencse, hogy én a szakmámból kifolyólag ilyen béketűrő, segítőkész ember vagyok...
2010. jan. 30. 00:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szülés előtt egy hónapig voltam a terhes patológián, szülés után meg öt napig voltam bent.Láttam egyet-mást.Ez Debrecenben volt a Klinikán.Ott szerencsére egy szobába rakják a kisebbséget.Engem ha egy szobába raktak volna, akkor felkerestem volna a betegjogi képviselőt.Félreértés ne essék, köztük is vannak normális, tiszta, dolgozó emberek, akik példásan nevelik a gyerekeiket, de amit ott leműveltek, nem volt egyszerű.Az egyik nő a negyedik gyerekét szülte, a másik hármat az apjuk minden reggel behozta a kórházba, mert nem volt kire bízni őket.Egész nap a folyosón randalíroztak, szó szerint körbeszarták az amúgy is kétes tisztaságú közös WC-t.Hiába szólt a főnővér, hogy vigyék el a gyerekeket, nem tették.A cigizés itt is ment, de lusták voltak lemenni , és sokszor a budiban cigiztek.Nekem 11 szobatársam volt a patológián, a gyemekágyason 6, de szerncsére mind normális volt, többel is tartom a kapcsolatot./A patológián négyágyas szoba volt, fürdő, wc a folyosón, a gyermekágyason három ágyas, és a szomszéd szobával közös fürdő, wc/

4,5 hónapos kisfiú anyukája /Z/

2010. jan. 30. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!